Uskoro “Happy Student Day” u Avenue Mallu!!!

Piše
x-ica tim

Oct 02, 2018

Drage naše studentice i studenti, članovi portala x-ica.com, s velikom vam radošću javljamo da smo danas potpisali Ugovor o poslovnoj suradnji s Avenue Mallom u Zagrebu!!! Što to znači?

Danas je svečano potpisan ugovor o poslovnoj suradnji između našeg portala i Avenue Malla u Zagrebu. Ovim smo ugovorom članovima x-ica loyalty programa osigurali jednom mjesečno “Happy Student Day” kupovinu uz atraktivne popuste.

Thuha - 2016-04-15 - Avenue Mall - Interior - Wide Angles - Shot 26

Prvi “Happy Student Day” očekuje vas u subotu 20. listopada u trgovinama koje ćemo uskoro objaviti, kao i iznose popusta koji vas toga dana očekuju.

Da bi ostvarili popuste jedini je uvjet biti registrirani član portala x-ica.com i ništa više. Ukoliko još niste registrirani, ništa lakše, to možete učiniti u par koraka potpuno besplatno na našem portalu. Nakon registracije na vašu ćemo kućnu adresu poslati našu x-ica karticu lojalnosti  kojom ćete moći ostvarivati raznovrsne popuste na prodajnim mjestima naših partnera.

Članovima Uprave Avenue Malla zahvaljujemo u ime naših studenata na plemenitoj socijalno društvenoj gesti kojom su pokazali da su njihovi istinski prijatelji.

Imaš li svoju x-ica loyalty karticu?

Pozivamo vas na prvi X-ica FEST

Komentari