Uživaj u super jednostavnom bankarstvu

Piše
Sponzorirani članak

Apr 29, 2019

U PBZ Indeks plus studentskom paketu imaš sve bankarske usluge koje studentu trebaju. Brzo ćeš zavoljeti i praktičnost PBZ digitalnog bankarstva.

Kad već muku mučiš s ispitima i učenjem, olakšaj si barem jedan dio studentskog života – bankarstvo. Za tvoje financije; plaćanja, šoping, štednju… ne treba ti ništa više od PBZ Indeks plus studentskog paketa.

Sve ti je na jednom mjestu

Možda već nešto radiš pa ti treba žiro račun, a sigurno ti treba tekući na koji ti starci mogu poslati nešto novca. A kreditna? Bez brige, u PBZ Indeks plus paketu imaš sve. Plus još par fora za koje ni ne slutiš da će ti olakšati život.

Tekući, devizni, kartice i žiro… 

Tekući račun i uz njega Visa Inspire kartica. To ćeš koristiti najčešće; za primanje novca od staraca i braće, svakodnevnu kupovinu, online šoping, plaćanje na rate…

Žiro račun će ti trebati za uplate iz SC-a, a onaj u stranoj valuti (devizni) kad radiš nešto putem Fiverra ili ti teta iz Danske šalje nešto eura. Treća stvar u paketu je American Express® Start Card za studente na kojem imaš limit od 2.000 kuna.

PBZ digitalno bankarstvo – pravo otkriće!

Sve navedeno je super korisno, ali PBZ digitalno bankarstvo koje ti stiže free u paketu je najbolja stvar. Prvo, možeš mu pristupiti putem mobilne aplikacije ili putem računala – svejedno, riječ je o istoj platformi.

Drugo, brzo ćeš otkriti #withPAY – foru putem koje ti netko može poslati novce s otprilike istom količinom truda koliko treba za slanje jedne WhatsApp poruke.

Štedi i – zaboravi

Treće, tu je #withSAVE – virtualna kasica-prasica u koju ubaciš novčić-dva i začas se nakupi. K tome je nalik igrici pa je dosta zarazno.

Četvrto, tu je #withCASH s kojim, pazi sad, slobodno zaboravi novčanik doma! Generiraš kod na mobilnom appu, odeš do PBZ bankomata, digneš novce. Na isti ti način mogu novce poslati i starci.

Ima toga još za otkrivanje, ali ti trebaš napraviti prvi korak. Uzmi indeks ili potvrdu o upisu i svrati u najbližu PBZ poslovnicu po svoj PBZ Indeks plus studentski paket.

Komentari