Valentinovo uz web shop Poklon Dobra Ideja

Piše
Mateo Galić

Feb 04, 2021

Nedavno smo pisali o vrlo neobičnom web shopu „Poklon Dobra Ideja“ koji svojim kupcima nudi ručne, 100% hrvatske proizvode. Evo što vam nude u mjesecu ljubavi.

Veljača je mjesec koji je poznat ne samo po najkraćem broju dana nego i po tome što ga nazivamo i mjesec ljubavi, mjesec kada na razne načine iskazujemo ljubav prema osobama koje volimo.

Jedan od već tradicionalnih načina pokazivanja osjećaja prema voljenoj osobi je darivanje za Valentinovo. Ne moraju to biti nužno skupi pokloni, dapače, pokloni će imati puno bolji efekt ukoliko su originalni i jedinstveni.

5a

Ako želite biti originalni i jedinstveni i ako želite zadiviti voljenu osobu, pozivamo vas da posjetite web shop „Poklon Dobra Ideja“ i uvjerite se kako je upravo to ono što tražite.

U ovoj web trgovini možete pronaći personalizirani i unikatni poklon koji će zasigurno osvojiti srce osobe kojoj ga darujete!

Osim predivnih poklona, cijeli mjesec je osigurana BESPLATNA DOSTAVA i BESPLATAN POVRAT, a ako imate više osoba koje bi htjeli razveseliti onda za svaki dodatni dodani proizvod u košaricu ostvarujete 30kn popusta koji se obračunava automatski u košarici. (2 proizvoda 30kn popusta, 3 proizvoda 60kn popusta, 4 proizvoda 90kn popusta, itd.)

20a

Uz sve navedeno, za sve studente, članove portala x-ica.com, „Poklon Dobra Ideja“ odlučio je dati dodatnih 10% popusta na ukupan iznos kupovine.

Jednostavno, prilikom kupovine u rubriku kupon upišite kod x-ica i automatski će te ostvariti popust.

Kupovinu uz popust možete obaviti ovdje.

Ovim putem želimo zahvaliti ljubaznim djelatnicima web trgovine „Poklon Dobra Ideja“ koji su na ovaj način pokazali socijalnu osjetljivost prema studentskoj populaciji i bar malo pomogli u očuvanju vašeg skromnog studentskog budžeta.

Komentari