Veličanstveni The Cure zaključili INmusic festival #14!

Piše
Petra Haleš

Jun 27, 2019

Još jedno sjajno izdanje INmusic festivala je iza nas, a zaključili su ga legendarni The Cure svirkom od preko dva sata!

Treći dan INmusica na glavnoj pozornici otvorili su One Possible Option i Phantasmagoria, nakon kojih su uslijedili sjajni talijanski elektro/dark wave bend JoyCut. Publika je sve više ispunjavala prostor pred glavnom pozornicom INmusica, a dolazak sjajne LP popratili su ovacijama. Ova sjajna američka kantautorica oduševila je nastupom i svojim velikim hitovima.

911bfe4d-6830-4e54-940d-af0b47833a12

Vrhunac ovogodišnjeg INmusica započeo je riffovima The Curea koji su na pozornicu našeg najvećeg open air festivala izašli u 22:45 sati u srijedu, 26. lipnja. “Pictures of You”, “Friday I’m In Love”, “A Forest”, “Boys Don’t Cry” i brojni drugi bezvremenski hitovi orili su se glavnom pozornicom INmusica, a za koncert ovih rock ikona tražilo se mjesto više.

db3df801-8f92-4b56-9958-36efc2ce2d7f

OTP World pozornicu zadnjeg dana INmusica otvorili su Ichabod te And The Kid, nakon kojih je brojna publika uživala u koncertima Mangroovea i Kojota. Sjajni švedski bend poznat po hitu “Young Folks”, Peter Bjorn and John, bili su headlineri Europavox Hidden stagea. Osim njih, vidno raspoloženoj publici svoju glazbu su predstavili Run Sofa i The Ills, prije kojih su nastupale jake domaće snage, Tus Nua te The Black Room. Festival je koncertni dio službeno zaključio sjajnim nastupom Kandžije i Golih žena koji su svirali na Balkan by Night stageu. DJ Veles mnogobrojnu publiku će zabavljati do ranih jutarnjih sati.

Photo galerija (9 slika)

INmusic festival #15 održat će se od 22. do 24. lipnja 2020. godine.

Komentari