Velvet: prvi kafić u svijetu s besplatnom virtualnom knjižnicom

Piše
Dijana Šimunić

Oct 05, 2016

Nema ničeg ljepšeg od jutarnje kave i opuštajućeg štiva. Zato je zagrebački kafić Velvet smislio kako privući svoje goste – nudi im prvu besplatnu virtualnu knjižnicu!

Ovaj kafić sve je samo ne običan. Naime, zagrebački Velvet Café prvi je u svijetu koji svojim gostima nudi zaista nešto posebno – inovativnu besplatnu virtualnu knjižnicu. Sve što nam je potrebno da bismo uživali u besplatnom virtualnom štivu jest aplikacija na pametanom telefonu ili tabletu.

Štiva za djecu i odrasle

U Velvetu možete uz ukusnu kavu uživati u čak sto tisuća knjiga na nekoliko svjetskih jezika i, naravno, na hrvatskom. Odabrane knjige možete čitati u digitalnom formatu neograničeno i bez prekida, a zastupljeni su svakakvi žanrovi – od književnosti i beletristike do zabavnih sadržaja, slikovnica i novela za djecu, stručnih te znanstvenih literatura.

Kreiranje vlastitih polica

Trebate samo instalirati reading app na svom iOS ili Android uređaju te pomoću Access Codea izvršiti registraciju. Možete skidati knjige po vlastitiom ukusu te pomoću aplikacije kreirati vlastite police. Pravi mali raj za sve kavoljupce i knjigoljupce!

Izvor: Info Zagreb

FREZ – besplatne knjige u parku, autobusu ili na plaži

Komentari