Volontiraj i ti na 9. Cirkuskom uličnom festivalu u Samoboru

Piše
Lorena Sikavica

Apr 18, 2019

Traže se volonteri od 18 do 29 godina koji će od 5. do 22. svibnja pomoći organizirati ovogodišnji festival.

Dobit ćeš priliku okušati se u event managementu, odnosima s javnošću, grafičkom dizajnu, fotografiji, scenografiji i drugim područjima organizacije. Aktivnim angažmanom na ovom projektu unaprijedit ćeš svoje digitalne vještine, komunikaciju, sposobnost rada u timu, raspolaganje vremenom, planiranje i kreativnost što će ti biti i više nego korisno za tvoj budući posao. Svi volonteri bit će smješteni u hostelu Samobor, a troškovi smještaja, putovanja i džeparca pokriveni su u sklopu projekta Europskih snaga solidarnosti.

Osim volontera iz Hrvatske, na projektu će sudjelovati i volonteri iz Italije, Francuske i Španjolske pa ti je ovo odlična prilika da stekneš i nova poznanstva.

Prijave su još uvijek otvorene za sudionike iz svih europskih zemalja, a prijaviti se možeš na: ivana.dunder@outwardboundcroatia.com.

Ove godine CU’FUS festival predstavit će raznovrsne domaće, ali i strane umjetnike i ulične performere iz područja cirkuske umjetnosti. Umjetnici će istražiti sva područja cirkusa, naglasak je na izvedbi kroz korištenje novih medija. Tako će posjetioci festivala moći će doživjeti najnovija postignuća cirkuske umjetnosti.

Projekt organiziraju Outward Bound Croatia i Cirkultura, a više informacija o projektu možeš naći na: https://europa.eu/youth/solidarity/placement/12198_hr

Komentari