Zabavno i jednostavno bankarstvo je sve što ti treba

Piše
Sponzorirani članak

Jan 28, 2020

PBZ Indeks plus studentski paket nudi ti sve usluge na jednom mjestu. No, nećeš ga zavoljeti samo zbog toga. PBZ Indeks plus studentski paket bit će ti omiljen zbog svoje jednostavnosti i praktičnosti.

Studiraš, trčiš s predavanja na predavanje, pa učiš, pa jedva nađeš vremena za kino, a spavaš kad stigneš. Nije lagan studentski život. Baš zato smo ti pojednostavili nešto što ti je jako važno. Riječ je o PBZ Indeks plus studentskom paketu s kojim dolazi i fenomenalno digitalno bankarstvo.

S digitalnim bankarstvom imaš uvid u financije 24/7

Dok o financijama uglavnom nemaš kada razmišljati (osim ako ne studiraš ekonomiju) i to je posve razumljivo u tvojim godinama, ipak je činjenica da te na kraju mjeseca zanima kamo su otišle tvoje kune. Stalni uvid u stanje na računu imat ćeš kada si instaliraš PBZ digitalno bankarstvo.

Odlična stvar je što ti je PBZ digitalno bankarstvo dio PBZ Indeks plus studentskog paketa. Osim što ćeš bilo kad i bilo gdje moći provjeriti svoje financije, PBZ digitalno bankarstvo ti omogućuje i hrpu dodatnih opcija koje su prejednostavne, ali i prezabavne.

#withSAVE štednju pretvara u igricu

Tako, recimo, zahvaljujući funkcionalnosti PBZ digitalnog bankarstva #withSAVE, naučit ćeš kako štedjeti malo po malo. Vidjet ćeš, štednja je tamo kao igrica, a i vratit će te u vremena kad se štedjelo u kasici prasici.

Kada se pak nakupi određen iznos bez da uopće primijetiš, vidjet ćeš kako se takve igrice itekako isplate. Onda slijedi ostvarenje tvojih snova: novi mobitel, vikend-putovanje, ludi šoping… Što god poželiš!

Svi računi koji ti trebaju u PBZ Indeks plus studentskom paketu te čekaju

Lijepo je štedjeti, ali nije tako loše ni kada ti starci pošalju novce, zar ne? Ne brini, i za to smo se pobrinuli. U sklopu PBZ Indeks plus studentskog paketa dobivaš i žiro, ali i tekući račun. Ako se pitaš za što je koji, evo odgovora: žiro je za sve tvoje poslove preko SC-a i stipendije, a tekući za uplate od roditelja.

U PBZ Indeks plus studentskom paketu čeka te i žiro račun u stranoj valuti. Tko zna, možda imaš neki povrat poreza iz inozemstva ili redovito od obitelji, koja je vani, primaš eure „za čokoladu“. Za sve to savršen ti je upravo ovaj devizni račun.

Isplati se uživati u studentskim danima, pa čak i u ovom financijskom dijelu tih dana. To potvrđuje PBZ Indeks plus studentski paket. Znaš što je najbolje? Ako i svoje frendove dovedeš na ugovaranje paketa, čekaju te super nagrade.

Komentari