Zagreb Connect 2015 – start-up natjecanje

Piše
Ana Leko

Sep 07, 2015

Mladi poduzetnici koji imaju dobre i zanimljive poslovne ideje i projekte mogu ih prezentirati potencijalnim ulagačima na 2. Zagreb Connect start-up natjecanju.

Na Zagrebačkom velesajmu po drugi će se put održati start-up konferencija Zagreb Connect čiji je cilj promocija start-up zajednice u Hrvatskoj i regiji.

Start-up zajednica sve se više širi, a natjecanjem i konferencijom Zagreb Connect želi se pružiti prilika mladim poduzetnicima da svoje ideje pretvore u uspješna poduzeća i omogućiti predstavljanje inovativnih projekata potencijalnim investitorima. Time se želi stvoriti mreža start-upova, mentora i studenata te potaknuti poduzetnička klima u gradu Zagrebu.

Program konferencije obuhvaća bootcamp koji će se održati 11. studenog gdje će petnaest start-up finalista imati priliku sudjelovati u radionici i surađivati sa svjetski poznatim stručnjacima i mentorima te usavršiti svoje prezentacijske vještine. 12. studenog održat će se konferencija na kojoj će sudjelovati brojni stručnjaci iz start-up svijeta koji će sudionicima prenijeti svoja iskustva i govoriti o aktualnim start-up trendovima. Tijekom konferencije održat će se i pitch natjecanje, gdje će petnaest najboljih start-up timova moći prezentirati svoje poslovne ideje, a najbolji pitchevi će osvojiti vrijedne novčane nagrade.

Svoj projekt možete prijaviti on line do 5. listopada, a prijava i sudjelovanje na Zagreb Connectu su besplatni. Sve ostale detalje možete pronaći na web stranicama konferencije.

Zagreb Connect organizira Grad Zagreb u suradnji s Izraelskim veleposlanstvom, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Zagrebačkim velesajmom.

Komentari