Zagrebačke božićne razglednice

Piše
x-ica tim

Dec 08, 2015

U lijepom, Božićem okupanom okruženju Tomislavca i Trga bana Jelačića susreli smo jako simpatične turiste, studente, mališane i starije ljude koji su spremno pozirali ispred naših objektiva sa svojim božićnim željama i porukama. Pogledajte!

Centrom grada već se odavno ponosno šepure božićni ukrasi i lampice, ali išli smo provjeriti je li se i u stanovnicima našeg grada probudio božićni duh. Zamolili smo dobre ljude da s nama podijele svoje božićne želje i poruke za one koji su daleko, a voljeli bi da su ovdje.

Ana i Anamarija poželjele su vam nazdraviti kuhanim vinom, a što su sebi poželjele, pročitajte u nastavku.

IMG_4775

Gospodin Michel ima 85 godina, pola života proveo je u Francuskoj i kaže da ni za čime ne žali. Družio se on i s Brigitte Bardot i Alain Delonom, ali vratio se u Zagreb gdje je upoznao svoju ženu i osnovao obitelj. Poželio nam je svima dobar provod i sve najbolje za naše praznike.

IMG_4778

Njih veže posebna priča. Michael je iz Italije, ali ljubav prema Paoli učinila je svoje i on se doselio u Hrvatsku, a sve što ona želi jest da pronađu posao.

IMG_4828

Nasmiješen i ljubazan, Nin je spremno prihvatio zadatak da svima uputi svoju božićnu želju, a onda nas je onako povjerljivo, pristojnim tonom upitao mora li nam platiti što smo ga fotografirali.

Zaželio nam je svima sretan Božić i na svom jeziku te se potpisao. Tek kasnije smo shvatili da smo ga zaboravili pitati odakle dolazi. Ako prepoznate koji je to jezik, javite nam.

IMG_4926

Oni su u pauzi od klizanja poželjeli Vesni i Kati da ozdrave i poručili im da ih vole.

IMG_4800

Aleksandra smo već upoznali jer je bilo teško ne zamijetiti ga na ledu, a on se nije mogao sjetiti što bi poželio pa nam je poručio “Whey” i otklizao dalje u svom stilu.

IMG_4790

Jednostavne želje, obično su i najiskrenije!

IMG_4885

Njegova skromna lista želja (dinosaur, robot i auto) izmamila nam je osmijehe. Iduće godine vjerojatno će i sam znati pisati te će lista božićnih želja biti malo duža.

IMG_4883

Naša ljepotica Maja poželjela je ono što lijepe cure na izborima za miss uvijek žele – mir.

IMG_4758

Šaka suza, vrića smija, ča je život nego fantazija! Svima bi nam trebala barem jedna vreća smijeha dnevno, za Božić može dvije, a nekima i kamion! 🙂

IMG_4755

Evo i jedne prave studentske božićne želje. Daleko od fakulteta, kolokvija, studentskog doma, sobe, cimera, uživati u krugu obitelji.

IMG_4767

Želiš li da se ostvari, poželi nešto konkretno! 😉

IMG_4770

U društvu je sve lakše i ljepše! Kada bi se sve njihove želje svakome od nas ostvarile, Božić bi bio naprosto savršen.

IMG_4765

Dečki iz Koncept bara počastili su djevojke litrom kuhanog vina i ostvarili jednu od njihovih božićnih želja te poželjeli da za Božić oko nas zalepršaju pahuljice.

IMG_4776

Jeste li se pronašli u njihovim željama?

Autorice: Daria Bićanić i Nikolina Oršulić

Komentari