Zagrebački svibanj uz atraktivne svjetske performere

Piše
Lorena Sikavica

svibnja 10, 2018

Zagrebačko proljeće bit će veselo i uzbudljivo zahvaljujući dolasku vrhunskih svjetskih performera.

Ples je nekad bio najuzvišeniji od svih umjetnosti, a njegova popularnost i doprinos umjetnosti ima začeće još iz doba Rimskog Carstva gdje se spominju plesači iz Cadiza koji su svojim izvedbama, odnosno današnjim performansima zabavljali rimske careve. Vrunsku zabavu u zagrebačkom klubu H2O obećaju svibanjske spektakularne izvedbe i akrobacije svjetski poznatih performera i plesača.

Atraktivnost izgleda, kostima, načina pokreta i zahtjevne izvedbe oduševljavaju publiku već godinama, a bogati umjetničko – scenski program specifičan za ove svjetski poznate plesače ostavlja impresivan doživljaj na zagrebačku publiku kojoj se vjerno vraćaju. Performeri i plesačice iz vodećih svjetskih prijestolnica zabave, poput Londona i Ibize, u subotu, 19. svibnja zagrebačkim hramom zabave zadivljujućim nastupima prenijet će dašak čarolije i euforiju zadovoljstava čak i na najzahtjevniju publiku. Glamurozni kostimi, savršeno uvježbane i iznimno zahtjevne plesne koreografije samo su dio onoga što naš očekuje 19. i 26. svibnja u klubu H2O.

Jedinstveni spoj umjetnosti, suvremenog plesa i zabave bez sumnje će oduševljava svakoga, a naročito zagrebačku publiku koja s nestrpljenjem očekuje atraktivne plesne spektakle. Uz brojne svjetske i domaće hitove zagrebačka se zabava nastavlja do kraja lipnja kad već tradicionalno kormilo zabave preuzimaju klubovi na Jadranu.

Komentari