Zašto reći DA volontiranju i ESN-u?

Piše
Lorena Sikavica

Sep 04, 2019

Ako se još nisi okušao u toj vrsti djelovanja, sada je trenutak. Volontiranje je način na koji možeš kvalitetno uložiti svoje vrijeme. U studentskom razdoblju prilagođavaš sebi raspored života, a dodavanjem volontiranja u njega potaknut ćeš se na osobni razvoj i to dok se zabavljaš.

Kroz njega imaš priliku ostvariti nova poznanstva, dobiti praksu i referencu za životopis, razvijati vještine te poticati osobni razvoj. Nije se još čulo za volontera koji je požalio to iskustvo…

Zašto volontirati u ESN-u Zagreb?

Svako volontiranje je dobro, ali ovo ima određene prednosti. ESN Zagreb je studentska udruga koja je dio najveće europske studentske organizacije Erasmus Student Network koja ima preko 13 tisuća mladih volontera.  ESN Zagreb uz potporu Sveučilišta u Zagrebu već 8 godina potiče mobilnost pomažući studentima na razmjeni, ali i lokalnim studentima koji žele iskusiti vlastitu.

Svaki član ima priliku organizirati aktivnosti za internacionalne studente, pomoći u procesu prilagodbe studenata na razmjeni te biti educiran od strane udruge – i to sve u internacionalnom okruženju. Bez obzira na dane iskustva, dobre ideje se ostvaruju.

Studenti imaju priliku izabrati dva tima između njih 6: PR, Sport, Social Inclusion, Intercultural Exchange, Party i Travel.

Za više informacija o samim timovima i udruzi možeš saznati na društvenim mrežama ESN-a Zagreb Facebooku i Instagramu te na web stranici.

Do 7. rujna tj. subote u podne možeš se prijaviti za učlanjenje u ESN Zagreb ovdje.

Komentari