Želiš volontirati na ovogodišnjoj Kampusijadi?

Piše
Ivona Radić

Mar 24, 2016

Najveće studentsko sportsko natjecanje, popularna Kampusijada, ove godine održat će se 12. svibnja. Proširene ponude, raširenih ruku čeka svoje ovogodišnje volontere.

Svake godine sve veća i bolja

Kampusijada je projekt pokrenut 2009. godine na Znanstveno učilišnom kampusu Borongaj. Prvu Kampusijadu organizirao je Studentski centar u Zagrebu u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu, Hrvatskim studijima, Edukacijsko-rehabilitacijskim fakultetom te Fakultetom prometnih znanosti. Studentski zborovi triju fakulteta odlučili su nastaviti s tradicijom organizacije događaja koji dokazuje da su studenti zainteresirani provesti barem jedan dan na otvorenom prostoru bez interneta i mobitela. Kampusijada 2015. godine održala se u svibnju te je udvostručila broj prijavljenih volontera, natjecatelja, ali i posjetitelja.

Ništa bez vrijednih volontera

Prošlogodišnja Kampusijada izvedena je uz pomoć 55 volontera, što je bilo vidljivo u poboljšanju kvalitete i zadovoljstva manifestacijom. Opremljena novim disciplinama koje spajaju velike sportaše, ali i one koji imaju dvije „lijeve“ noge, ove godine će Kampusijada u suradnji sa sponzorima dodijeliti i zanimljive nagrade koje bi svaki student poželio. S obzirom na povećanje ponude Kampusijade u sportskom dijelu, kao i u dodatnom sadržaju, organizacijski odbor poziva sve zainteresirane studente da se prijave na volontiranje putem online prijava.

Volonteri su snaga i okosnica svake Kampusijade te svojom komunikacijom i vedrim duhom pomažu u odvijanju ove velike studentske i sportske manifestacije.

Organizacijski odbor Kampusijade i ove godine svim volonterima će osigurati ručak, službene majice Kampusijade i upis odrađenih volonterskih sati u Volontersku knjižicu. Dužnosti volontera su različite i ovise o osobnim preferencijama svakoga volontera: pomaganje u organizaciji sporta, koordinacija info pultom i zapisivač rezultata samo su neke od funkcija koje će se dodijeliti prijavljenim volonterima.

Prijave za volontere zaprimaju se do 10. travnja. Za sve dodatne informacije ohrabruje se studente da pošalju upite na e-mail adresu kampusijada.volonteri@gmail.com.

Provjerite kako je bilo prošle godine!

Kampusijada – mjesto susreta

Komentari