Zgodni vaterpolisti snimili novi kalendar!

Piše
Ana Leko

Jan 14, 2017

Atraktivni hrvatski vaterpolisti s malim herojima Udruge Ljubav na djelu predstavjaju Novogodišnju priču i novi kalendar za 2017. godinu. Dečkima su se ove godine po prvi put pridružile i reprezentativke. 

Hrvatski vaterpolo reprezentativci ponovno su izašli iz bazena i postali modeli. Već tradicionalno, četvrtu godinu za redom, snimili su novogodišnji kalendar. Atraktivni vodeni junaci ove će nas godine gledati ozbiljnim, svečanim pogledom. Po prvi puta dečkima su se pridružile i reprezentativke. Novogodišnji kalendar snimljen je u hramu hrvatske kulture, Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Radna 1

2017. godina je godina nade – pozitivne misli itekako su nam potrebne. Ususret snimanju nastala je divna suradnja s mališanima iz Udruge Ljubav na djelu, udruge koja brine o djeci oboljeloj od malignih bolesti i njihovim obiteljima. Upravo će nam pozitivne misli i poruke ovih hrabrih mališana biti vodič kroz svaki mjesec ove godine.

Život donosi neke događaje koji nam se u tom trenutku čine teškima, ali kad ih naučimo prihvatiti, uvidjet ćemo koliko su nas upravo ti događaji, u nutrini, obogatili i osnažili. Iz svake situacije, koliko god nam se činila u tom trenutku teška, možemo izvući ono najbolje i najpozitivnije za sebe! – napisala je šesnaestogodišnja Ivana Franjković.  

Photo galerija (9 slika)

Novogodišnji kalendar snimio je mladi umjetnik Filip Popović. Suradnja reprezentacije i hrvatskih brendova se nastavlja pa su tako reprezentativci i ove godine u Galileo odijelima, dok djevojke nose haljine hrvatskih modnih dizajnera. Stilistica Ivana Karapanđa te vizažist i frizer Ivica Palinić dugogodišnji su suradnici reprezentacije s kojima su i ovaj put ostvarili izvrstan rezultat. Kalendar su omogućili partneri PBZ CARD, PPS Galeković, CROZ i BDO revizija.

Ovogodišnji kalendar za nas je posebno emotivan. Poruke mališana bit će nam vodilja kroz ovu godinu. Ovo je samo početak jedne divne suradnje koju ćemo sigurno nastaviti. Želim nam svima samo pobjede ove godine. Puno dobre energije i pozitivnih misli koje su i glavna poruka ovogodišnjeg kalendara! – izjavio je reprezentativac Marko Bijač.

 Tekst: Select PR za HVS

Komentari