200 fanova podržalo kvartovski Tulum Dirty Olda

Piše
Kristina Jelić

Sep 29, 2016

Hladno pivo, Brkovi i Šank jučerašnjim su druženjem s dvjestotinjak fanova i prijatelja u zagrebačkom Dirty Old Shopu najavili veliki Tulum u Domu sportova.

U opuštenijem tonu kultni zagrebački glazbeni dućan Dirty Old postao je mjesto susreta fanova s njihovim omiljenim bendovima. U gotovo dva sata druženja, bendovi su potvrdili da su ipak najbolji tulumi oni s frendovima, a pogotovo ako ih imate puno. U Tratinsku je stiglo oko 200 vjernih fanova koji su s ove tri zagrebačke grupe nazdravljali pivom, fotkali se, uzimali potpise na plakate i razne dijelove tijela ili jednostavno družili se kao na pravom kvartovskom tulumu. Ulica ispred dućana u jednom trenu je bila toliko zakrčena da se i usporio promet Tratinskom.

dirty-old-16

Hladno pivo, Brkovi i Šank nastupit će na prvoj postaji ovogodišnje Tulum turneje, u Domu sportova u subotu 15. listopada. Svezagrebački punk rock Tulum u do sada najžešćem izdanju kroz gotovo četiri sata programa donosi najglasniji koncert na kojem će grupe izvući najveće hitove karijera.

Photo galerija (13 slika)

S Hladnim pivom na Tulum po Hrvatskoj

Komentari