Udruga Pravnik organizira 8. Kongres studenata prava

Piše
Ana Leko

Oct 04, 2016

Udruga pravnik poziva studente na 8. Kongres studenata prava pod nazivom Novi čimbenici u pravnom poretku EU i budućnost europskih integracija.

Udruga Pravnik organizira 8. Kongres studenata prava na koji se mogu prijaviti svi studenti Pravnog fakulteta u Zagrebu, a za studente s ostalih sastavnica Sveučilišta u Zagrebu rezervirano je 10 mjesta.

Organizatori, potaknuti dobrim iskustvima prošlogodišneg Kongresa, proširili su ovogodišnju međufakultetsku suradnju i izvan nacionalnih okvira te će ove godine, osim studenata Pravnog fakulteta u Splitu i Osijeku, sudjelovati i studenti Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Pravnog fakulteta Univerziteta u Nišu te Pravnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

8. Kongers studenata prava održat će se od 12. listopada, s početkom u 9 sati, do 14. listopada na Pravnom fakultetu u Zagrebu u auli Sveučilišta na Trgu maršala Tita 14.

Prijave su otvorene do 7. listopada, do 23:59 sati, a prijaviti se možete putem prijavnog obrasca.

Kongres se sastoji od predavanja, panela i interaktivnih rasprava, a ove godine na temu iz domene Europske unije. Sve ostale relevantne informacije možete saznati na Facebooku ili na webu Udruge Pravnik.

Komentari