Uz Croatia Airlines mobilnu aplikaciju letite 30% jeftinije!

Piše
Sponzorirani članak

Mar 02, 2016

Iskoristite promo kod za popust na aviokarte i otputujte do kraja godine! 

Kako do popusta? Uz preuzimanje mobilne aplikacije Croatia Airlinesa i registrirano članstvo na portalu x-ica.com.

#1 Postani registrirani član portala x-ica.com

Registriranim članom može postati bilo koji redovni ili izvanredni student sa sveučilišta, veleučilišta i visoke škole u Hrvatskoj. Registracija je brza, jednostavna i besplatna. Članska iskaznica stiže na kućnu adresu ili je možete direktno preuzeti u prostorima redakcije portala na adresi Vrbik 33d, Zagreb.

#2 Preuzmi Croatia Airlinesmobilnu aplikaciju Croatia Airlinesa

Promo kod potrebno je upisati u odgovarajuće polje prilikom kupnje, netom prije stranice za naplatu, preko Croatia Airlines mobilne aplikacije. Aplikaciju možete preuzeti u trgovinama Google Play i iTunes.

Nakon toga jednostavno odaberite odredište iz mreže Croatia Airlinesa i otputujte do kraja godine.

#3 Promo kod stiže mailom

Registrirani članovi portala x-ica.com, postojeći i novopečeni, promo kod za popust od 30% na aviokarte zaprimit će putem e-maila!


croatia airlines

Posebne napomene

Popust se primjenjuje na aviokarte kupljene preko mobilne aplikacije Croatia Airlinesa u razdoblju od 3. ožujka do 30. travnja 2016. za letove u razdoblju od 3. ožujka do 31. prosinca 2016. godine. Primjenjiv je na sve putnike u jednoj rezervaciji, a broj rezervacija na koje je moguće primijeniti promo kod za popust je ograničen.

Popust se odnosi na cijenu aviokarte bez pristojbi zračnih luka i ostalih naknada, koje se plaćaju u punom iznosu. Mogućnost promjena ili povrata novca ovisi o uvjetima tarife koju ste platili. U slučaju kad tarifa dopušta promjene (s ili bez nadoplate), popust se neće primjenjivati na novu kartu.

Kako do popusta?

Komentari