FootGolf Croatia

Piše
x-ica tim

Jun 18, 2015

FootGolf Croatia nudi registriranim članovima portala x-ica.com popust za green fee za jednu osobu.

Registrirani članovi portala x-ica.com tako mogu uživati u novoj, uzbudljivoj igri za 70 kuna po osobi, umjesto za standardnu cijenu za studente koja iznosi 90 kuna po osobi.

Društvo sportske rekreacije “Nogogolf” osnovano je u lipnju 2013. godine s ciljem promicanja novoga sporta u Hrvatskoj – FootGolfa.

FootGolf je novi interaktivni sport koji objedinjuje golferska pravila i nogometnu praksu u igri na 18 rupa, a cilj igre je u što manje udaraca ubaciti nogometnu loptu u rupu promjera 53 cm. Može se igrati u flightovima (grupama) po četiri igrača, a svaki flight ima instruktora koji igrače prati po terenu te ih upoznaje s pravilima i izazovima koji ih očekuju.

FootGolf savršen je sport za sve rekreativce i profesionalce, bez obzira na spol i dob, koji na ovaj način mogu imati individualan trening snage i preciznosti. Igra u prosjeku traje dva sata, a igra se na prekrasnom terenu „Golf & Country Club Zagreb“, gdje se igrači nakon igre mogu opustiti uz odličnu gastronomsku ponudu klupske kuće i restorana „Batak“.

Adresa

Jadranska avenija 6, Zagreb

Kontakt

097/665-5488

Photo galerija (15 slika)

Web

Facebook

Komentari