Ukupno 381 članaka. Prikazujem stranicu 1 od 39.

Untitled

01
Feb

Možete li dešifrirati ovaj kod

Američka Nacionalna sigurnosna agencija (NSA) na svom Twitter profilu ponekad “zabavi” korisnike dajući im zadatak koji trebaju riješiti, odnosno dajući im kod koji trebaju “razbiti”.

više

Untitled

01
Feb

Izložba “Potres 2020. i zagrebačko sveučilište”

Na nedavnoj Noći muzeja sudjelovalo je i Sveučilište u Zagrebu. Tom je prilikom javnosti predstavljena izložba fotografija „Potres 2020. i zagrebačko sveučilište“ koja prikazuje posljedice zagrebačkoga potresa u ožujku 2020. na prostore i rad Sveučilišta.

više

Untitled

17
Jan

Pronađite osobu bez maske

Pandemija je promijenila život svih nas. Puno više vremena provodimo u kući, poslovi, škola…online način života postao je normalnost. Upravo zbog toga, donosimo vam jednu korona-mozgalicu kako bi se mogli zabaviti vi i vaši ukućani.

više

Untitled

20
Dec

Kakva godina, takav i bor

U samo sat vremena fotografija jednog božićnog drvca, ako se tako može nazvati, na stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca postala je pravi hit.

više

Untitled

14
Dec

Pronađite muškarca bez brkova

Mozgalica koju je napravila stranica Formulate Health prigodna je za ove dane jer je sa studenim završio i pokret Movember, u kojem muškarci ne briju svoje brade ni brkove s ciljem osvještavanja o zdravstvenim problemima muškaraca, poput raka prostate.

više

Ukupno 381 članaka. Prikazujem stranicu 1 od 39.