Ukupno 5612 članaka. Prikazujem stranicu 1 od 562.

Untitled

02
Jul

Ljetna škola u Mađarskoj uz stipendiju

Partnersko sveučilište FOI-ja, University of Pecs, u razdoblju 3. – 12. rujna 2020. godine organizira ljetnu školu pod nazivom Changing Europe – European Changes in 2020. Hrvatski studenti imaju mogućnost prijave za CEEPUS stipendiju koja pokriva sve troškove.

više

ljetna

25
Jun

Traže se studentski predstavnici u YUFE-u!

Sveučilište u Rijeci u potrazi je za DVA studentska predstavnika koji će se priključiti YUFE Studentskom forumu i zajedno s kolegama s drugih europskih sveučilišta aktivno sudjelovati u radu YUFE saveza  te predstavljati riječke studentice i studente.

više

Untitled

24
Jun

Svečano otvorena laboratorijska dvorana na FOI-ju

Na Fakultetu organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu (Pavlinska 2, Varaždin), danas je svečano otvorena novoobnovljena dvorana za praktičnu nastavu (laboratorij), koju će od nove akademske godine 2020./2021. moći koristiti svi studenti i nastavnici FOI-ja.

više

Untitled

24
Jun

Career Information Day: Konferencijsko prevođenje

Sveučilište u Zagrebu, u suradnji s Glavnom upravom Europske komisije za konferencijsko prevođenje (DG Interpretation) i Upravom za konferencijsko prevođenje Europskog parlamenta, organizira online predstavljanje sveučilišnog interdisciplinarnog poslijediplomskog specijalističkog studija Konferencijsko prevođenje.

više

Ukupno 5612 članaka. Prikazujem stranicu 1 od 562.