Filmovi u srpnju

Piše
Tihana Dolovski

Jul 01, 2015

Prije sumraka

Poznati scenarist Paul Schrader na velika nam platna donosi triler/dramu Prije sumraka s Nicholasom Cageom u glavnoj ulozi. Cage utjelovljuje uspješnog CIA agenta kojemu je iznenada dijagnosticirana bolest te je prisiljen završiti svoju karijeru. No vrijeme koje mu je preostalo u službi iskoristit će kako bi uhvatio terorista koji mu se prije mnogo godina jako zamjerio.

Izvorno ime: Dying of the Light
IMDB ocjena: 4,3


Terminator: Genisys

Terminatorovo obećanje „I’ll be back“ ipak je ispunjeno. Na filmska platna dolazi nam Terminator: Genisys, peti nastavak kultne ZF akcije koji nam opet dovodi legendarnog Arnolda Schwarzeneggera i T-1000.

Izvorno ime: Terminator: Genisys
IMDB ocjena: 7,5


Guillaume Tell – UŽIVO

Uživajte u operi Guillaume Tell, skladatelja Gioachina Rossinija, uživo iz Royal Opera House London. Tema opere je sloboda, a najpoznatija je scena kada švicarski domoljub i streličar, Guillaume Tell, strijelom pogađa jabuku na glavi svog sina čime izazove pobunu svojih sunarodnjaka.

Izvorno ime: Guillaume Tell
IMDB ocjena:


Fare Thee Well: Grateful Dead – UŽIVO

Povodom obilježavanja 50. godišnjice karijere, američki će rock bend Grateful Dead  posljednji put održati zajednički koncert. Budite dio ovog spektakularnog događaja te, zajedno s više od 500 000 obožavatelja diljem svijeta, pogledajte prijenos koncerta putem satelita.

Izvorno ime: Fare Thee Well: Grateful Dead
IMDB ocjena:


Čarobni Mike XXL

Ženski će rod sigurno uživati u glazbenoj komediji Čarobni Mike XXL punoj zgodnih stripera, savršenih mišića te senzualnih plesnih pokreta. Pogledajte nastavak filma o legendarnom striperu Mike-u koji će, sa svojom ekipom, prirediti posljednju nezaboravnu izvedbu.

Izvorno ime: Magic Mike XXL
IMDB ocjena:


Malci SINK

Jednostanični žuti organizmi, Malci, tijekom stoljeća su se razvijali služeći najgroznijim gospodarima poput Drakule i T. Rexa. Međutim , kada nemaju kome služiti padaju u tešku depresiju. No, jedan od Malaca imena Kevin ima plan pronaći novog zlog šefa, a u tome će mu pomoći buntovnik Stuart i mali Bob.

Izvorno ime: Minions
IMDB ocjena: 7,1


ANT-MAN

Pogledajte ZF akciju ANT-MAN o super junaku koji je naoružan odijelom s nevjerojatnom sposobnošću da se njegova snaga proporcionalno povećava smanjivanjem do veličine mrava. Super junak će pomoći svom mentoru, dr. Hank Pymu, u planiranju pljačke koja će spasiti svijet i buduće generacije.

Izvorno ime: ANT-MAN
IMDB ocjena:


Izvan/Sebe

U znanstveno-fantastičnom trileru Izvan/Sebe, Ben Kingsley utjelovljuje bogatog, no neizlječivo bolesnog čovjeka. Kako bi preživio, odlučuje prenijeti svoju svijest u tijelo zdravog mladog čovjeka. No, shvatit će kako svaki napredak znanosti ima svoju cijenu.

Izvorno ime: Self/less
IMDB ocjena:


Gradovi na papiru

Ne propustite zanimljivu ljubavnu fantaziju Gradovi na papiru o srednjoškolcu Quentinu i njegovoj tajanstvenoj susjedi Margo u koju je zaljubljen. Ona iznenada nestaje te mu ostavlja niz šifriranih tragova koji će ga polako dovoditi sve bliže njoj.

Izvorno ime: Paper Towns
IMDB ocjena: 7,9


Trenutak ludila

Trenutak ludila remake je istoimene francuske komedije iz 1977. godine. Saznajte hoće li opstati prijateljstvo između dva prijatelja kada jednog od njih zavede kći onog drugog.

Izvorno ime: One wild moment
IMDB ocjena: 6,1


 Nemoguća misija: Odmetnuti

Akcijski triler Nemoguća misija: Odmetnuti, nastavak je nevjerojatne pustolovine u kojoj Tom Cruise mora riješiti najteži zadatak do sada. Njegovi su protivnici članovi međunarodne organizacije odmetnutih imena Syndicate te će učiniti sve da potpuno unište IMF.

Izvorno ime: Mission: Imposible – Rogue Nation
IMDB ocjena:


Moj prvi put

Nasmijte se uz zabavnu francusku komediju Moj prvi put u kojoj mladić Jeremie, koji je siguran u svoju ljubav prema budućem suprugu Antoineu, po prvi put provede noć s djevojkom. Pogledajte ovu smiješnu priču i saznajte što će se dalje dogoditi!

Izvorno ime: Toute premiere fois
IMDB ocjena: 5,9


Pikseli

Nakon što vanzemaljci protumače primjere arkadnih video igara kao objavu rata, napadnu Zemlju koristeći video igrice kao modele za svoje napade. Američki predsjednik Cooper prisiljen je pozvati svoje stare prijatelje i stručnjake u video igricama kako bi pokušali spasiti svijet. Hoće li u tome uspjeti, saznajte u akcijskoj komediji Pikseli.

Izvorno ime: Pixels
IMDB ocjena:

Komentari