Suradnja portala x-ica i prijevoznika Croatia Bus

Piše
x-ica tim

Feb 15, 2016

23. lipnja 2015. godine potpisan je sporazum o suradnji između studentskog portala x-ica.com i prijevoznika Croatia Bus, čime je ovaj prijevoznik postao poslovni partner portala u vidu popusta.

U utorak, 23. lipnja 2015. godine potpisan je sporazum o suradnji između studentskog portala x-ica.com i prijevoznika Croatia Bus, čime je ovaj prijevoznik postao poslovni partner portala u vidu popusta za prijevoz studenata i partner portala x-ica.com na terenskim reportažama, prenose 24sata.

Portal x-ica.com otvorio je svoja vrata studentima 15. travnja ove godine. Uz obrazovne, informativne i zabavne sadržaje, portal omogućava redovitim i izvanrednim studentima ostvarivanje popusta na proizvode i usluge poslovnih partnera na temelju besplatne registracije i jedinstvene članske iskaznice. Nešto više od dva mjeseca od početka izrazito uspješnog poslovanja i interakcije sa studentima Hrvatske, portal je ostvario do sada najvažniju poslovnu suradnju s autobusnim prijevoznikom Croatia Bus.

Potpisivanjem sporazuma o suradnji između portala x-ica.com i prijevoznika Croatia Bus redoviti i izvanredni studenti Republike Hrvatske mogu ostvariti dodatni popust na putovanja autobusima uz već postojeće beneficije za studente. Tako Croatia Bus omogućava dodatni popust od 5% na već postojeće studentske popuste za kupovinu karte u autobusu, te dodatni popust od 10% na već postojeće studentske popuste pri kupovini karata na prodajnom mjestu Croatia Busa na autobusnom kolodvoru u Zagrebu. Na temelju besplatnog registriranog članstva na portalu x-ica.com studenti mogu povoljnije putovati unutar granica Republike Hrvatske. Ovaj hrvatski autobusni prijevoznik time je postao i službeni partner redakcije portala x-ica.com na terenskim reportažama u Hrvatskoj i inozemstvu. Naime, od sada pa nadalje novinari portala x-ica.com koristit će Croatia Bus prijevozničke usluge kao službeni terenski prijevoz kako bi uspješnije popratili i izvijestili o svim najvažnijim događajima studentskog života u Hrvatskoj i šire.

Portal x-ica.com i njezin nakladnik, tvrtka LoDi media d.o.o., su ovim sporazumom ostvarili jedan od svojih najvažnijih ciljeva – sveobuhvatnu i kontinuiranu pomoć studentima u očuvanju njihova budžeta od trenutka upisa studija pa sve do diplome.

Photo galerija (3 slika)

>>> 24sata

Komentari