SCZG: Natječaj za smještaj studenata

Piše
Ivona Radić

Jul 03, 2015

Otvoren je natječaj za raspodjelu mjesta redovitim studentima u studentske domove Studentskog centra u Zagrebu u akademskoj 2015./2016. godini.

Na natječaj za subvencionirani smještaj mogu se prijaviti redoviti studenti, državljani Republike Hrvatske, i redoviti studenti koji su državljani EU s prijavljenim boravkom u RH sa statusom stranca na stalnom boravku u Republici Hrvatskoj.

Prijave se podnose na adresu: Studentski centar u Zagrebu, Poslovnica za smještaj, Savska cesta 25 radnim danom od 1. do 31. srpnja 2015. godine od 8 do 20 sati. Studenti moraju prijavu s traženom dokumentacijom osobno dostaviti uz obvezno predočenje indeksa i studentske iskaznice.

Studenti koji će akademske 2015./2016. godine upisati prvi puta prvu godinu studija (brucoši), prijavu s traženom dokumentacijom mogu predati osobno ili poslati poštom preporučeno. Uzima se u obzir i pošta poslana na dan 31. srpnja 2015. godine.

Rezultati natječaja bit će objavljeni do 17. kolovoza 2015. godine na oglasnoj ploči Studentskog centra i na web stranici: www.sczg.unizg.hr

Ovdje možete preuzeti tekst natječaja.

Linkovi za preuzimanje dokumentacije:

Obrazac A

Obrazac B

Obrazac privole

Popis deficitarnih zanimanja na tržištu rada

Foto: Isaac Bowen, Flickr

Kako do sobe u studentskom domu?

studentski dom

U periodu kada veliki broj studenata priprema prijave na natječaj za stanovanje u studentskom domu, javljaju se brojne nedoumice pri tumačenju teksta samog natječaja i kriterija.

Brojni studenti lako se izgube u tom moru riječi i mnogima je teško razumjeti stavke koje objašnjavaju za što se dobivaju dodatni bodovi, koje uvjete moraju ispuniti da bi dobili iste, koji su kriteriji koji se vrednuju pri prijavi na natječaj, itd. Kroz nekoliko sekcija pokušat ćemo vam pojednostaviti natječaj, odnosno prikazati najčešća pitanja i nedoumice koje studente najviše bune. Imajte na umu da se natječaj iz godine u godinu može i ne mora promijeniti. U slučaju značajnijih promjena, svakako ćemo vas obavijestiti. Dakle, krenimo.

Komentari