Mix mini savjeta za svaki dan

Piše
Lorena Sikavica

Jun 12, 2018

Ako želite na brzinu osvježiti svoj look od glave do pete, bacite pogled na neke od brzopoteznih savjeta koje Vam danas nudimo.

Kosa

Niste stigli ili ste zaboravili oprati kosu? Nema veze, situaciju možete spasiti baby puderom. Malo ga posipajte na dlan, umasirajte u vlasište, a višak iščetkajte.

Ruž

Kao što crna boja odjeće vizualno stanjuje figuru, tako i tamni ruž vizualno stanjuje vaše usne. Ako to nije ono što svojim šminkanjem želite postići, u širokom luku izbjegavajte tamne nijanse ruževa. Imajte na umu da sjajnim ruževima također postižete ovakav učinak.

Sjenilo

Skupljanje sjenila u pregibu oka, možete riješiti ako utapkate malo korektora i preko toga tanak sloj transparentnog pudera.

Sjenila za oči svjetlih nijansi koja ne sadrže svjetlucave čestice, ne nakupljaju se u pregibima kapaka.

Maska

Med može poslužiti kao maska za lice umjesto one uobičajene koju koristite. Prednost maske od meda je što ima jako antibakterijsko djelovanje i odličan je saveznik u borbi protiv akni i mitesera.

Zubi

Skupe zubne paste za izbjeljivanje možete zamijeniti kućnom sodom bikarbonom koju ste prethodno pomiješali s pastom za zube.

Niste oprali zube, a nemate ni žvakaću gumu. Jabuka i njezina kiselina je ta koja će spasiti stvar i učiniti da vaši zubi budu čisti.

Pazuh

Nemate antiperspiranta? Spas možete potražiti u smjesi kućne sode bikarbone i obične vode. Nanesite tako dobivenu pastu na pazuhe i spriječite neugodne mirise.

Nadamo se da smo vam ovim savjetima barem malo olakšali svakodnevicu, uživajte!

Komentari