Opisao savršenog cimera i osvojio studente

Piše
Domagoj Vušak

Aug 20, 2015

Post je sarkastičnog karaktera kao odgovor na traženje cimera s epitetima fin, uredan, ne dovodi ljude u sobu, ne partija i slično, objasnio nam je autor.

U moru objava na studentskim grupama u kojima studenti gotovo panično traže smještaj, bilo u studentskim domovima ili privatnim aranžmanima, istakao se jedan vrlo šaljiv i zanimljiv.

Clipboard01

Iako smo na prvu pomislili da autor ovog posta misli ozbiljno. on nas je ubrzo demantirao.

– Post je sarkastičnog karaktera kao odgovor na traženje cimera s epitetima fin, uredan, ne dovodi ljude u sobu, ne partija i slično. Nadam se kako me razumijete, objasnio nam je autor posta Jakov Maganić.

U njegovom postu stoji:

– Tražim cimera, otprilike ovakog: Diže se u 7 ujutro i miksa u blenderu doručak, od njegovog bicikla koji je na sred sobe ne mozes proći, ne dovodi ljude u sobu – dođu oni sami, party organirira jednom tjedno, nekad dvaput, ako su rokovi. Vječno je u boksericama jer mu je teplo, uvijek ima vremena za call, counter i wormse – posebno kad su rokovi , wc cisti češće neg radni stol, pedantnije kad je moj red, u dobrim je odnosima s portirom, više je na klupicama neg u sobi, hrvataki jezik mu je strani pojam, itd.

Osim posta, odlučili smo izdvojiti i jedan komentar koji otprilike opisuje ono kako se mi osjećamo.

– Ovo je bilo tako romantično da mi je suza skoro kanila – stoji u komentaru.

Jakove, svaka čast!

Vezani članci

Komentari