Nextbike

Piše
x-ica tim

Feb 15, 2016

Važno je zvati se student jer tako imaš još više popusta i pogodnosti na najpovoljniji i najzdraviji oblik javnog prijevoza u gradu!

Sjedni na bicikl i vozi nextbike jer nemaš brige s održavanjem i servisom, bicikl je osiguran od krađe i uvijek imaš siguran parking na jednoj od 13 stanica u Zagrebu.

Za članove portala x-ica.com nextbike osigurao je posebnu ponudu:

Godišnja nextbike članarina iznosi samo 49 kuna

Svi studenti koji pošalju sliku ili presliku službene članske iskaznice portala x-ica.com ostvaruju 60 minuta besplatne vožnje svaki dan!

Za ostale nextbike pogodnosti za studente klikni na http://bit.ly/1CLiH0N.

Iznos od 49 kuna možeš uplatiti putem internetskog bankarstva, za što su ti potrebni sljedeći podaci:

Sustav javnih bicikala d.o.o. za usluge

Maceljska ulica 4, 10000 Zagreb

IBAN: HR1623600001102336115

Opis plaćanja: nextbike aktivacija za (navedite broj mobitela)

Kako bi tvoj račun postao aktivan, pošalji na e-mail adresu info@nextbike.hr potvrdu o plaćanju, ime, prezime, broj mobitela i sliku ili presliku osobne iskaznice kako bi mogli odmah izvršiti evidenciju u sustavu.

Za gotovinsko plaćanje, posjeti nextbike u uredu na Prisavlju 2, 2. kat, u Zagrebu i usput pitaj sve informacije koje želiš saznati.

Vidimo se na cesti! Sjedni i vozi!

*Za sve one koji ne mogu uplatiti iznos od 49 kuna putem internetskog bankarstva ili gotovinom, nextbike korisnički račun može se aktivirati i uplatom od 79 kuna bilo kojom kreditnom karticom (MasterCard, Diners, Visa ili American Express).

Svi Vip, Tomato, HT, Simpa, bonbon, 24mobi ili Multiplus Mobile korisnici, uplatu mogu izvršiti i slanjem poruke sadržaja 80 na broj 707070. Prilikom plaćanja SMS-porukom potrebno je na info@nextbike.hr poslati sliku ili presliku osobne iskaznice.

Photo galerija (4 slika)

Komentari