S-TA2 privremene tetovaže

Piše
x-ica tim

Feb 22, 2016

Jedinstveni S-TA2 studio za privremene tetovaže pripremio je popust za registrirane članove portala x-ica.com.

Ovaj posebno dizajniran, kvalitetno izrađen monokromatski i minimalistički accessory siguran je i netoksičan ukras za tijelo koji možete mijenjati ovisno o vašem raspoloženju, a u gomili sličnih ističe se time što predstavlja sve ono što prava tetovaža ne može biti. Odlikuju ga precizne, tanke i oštre linije. Idealna je prilika za testiranje body arta bez trajnog podsjetnika na privremeni osjećaj i kao takav postaje idealan modni dodatak za vruće ljetne dane.

Za registrirane članove portala x-ica.com ovaj jedinstveni modni detalj dostupan je po cijeni od 35 kuna umjesto redovitih 45 kuna.

Proizvod i dizajn osmislila je mlada grafička dizajnerica Sanja Šiljković koja je sudjelovala u brojnim projektima koji su osvajali nagrade i priznanja, a osim dizajnom, bavi se i stvaranjem glazbe pa se ideja za brend nametnula sama po sebi, spajanjem te dvije ljubavi.

S trendovima i modom mijenjaju se naši afiniteti, a tetovaže su trajne i s vremenom često postaju neželjena izblijedjela mrlja na tijelu. S-TA2 rješava mnogobrojne dileme koje sa sobom donosi tetoviranje i omogućava sve što one ne mogu; tetovažu koristiti kao oblik zadovoljstva ovisno o ukusu i stanju u kojem se trenutno nalazimo. Možemo je tretirati i koristiti kao modni detalj, staviti je, maknuti i vratiti kada god to poželimo i više nas ne mora moriti pitanje hoće li nam se odabrani motiv sviđati do kraja života.

S-TA2 dolazi u pakiranju od 2 duplikata odabranog motiva te gratis logo tetovažom koja se može izrezivati i preslagivati prema vlastitim željama.

Web

Facebook

Photo galerija (15 slika)

Komentari