Nacrtajte krug na trokutu i otkrijte kakav vam je karakter

Piše
Vedran Mikulić

Mar 07, 2018

Donosimo vam jedan vrlo interesantan test osobnosti. Nacrtajte krug na trokutu i saznajte kakva ste osoba.

1

Kako ste to uradili? Jeste li nacrtali krug u trokutu, na vrhu, oko trokuta ili nekako drugačije? Trokut predstavlja ljudska bića, a krug pokazuje na koji način se povezujete s ljudima i kakvi ste u međuljudskim odnosima, kako prijateljskim i obiteljskim, tako i u ljubavnim.

2

Nacrtali ste krug u trokutu. Vi ste vrlo topla i bižna osoba. Pošto ste nactali krug u sredini trokuta to znači kako ste uvijek okruženi ljudima, lako prihvaćate nepoznate osobe, društveni ste i zabavni. Privatan život dijelite samo s obitelji i uskim krugom prijatelja.

3

Nacrtali ste krug na vrhu trokuta. Ovo pokazuje kako ste svjesni svijeta koji vas okružuje. Ne izdvajate se previše od svojih vršnjaka, ali niste ni previše povezani s njima. Samouvjereni ste i koncentrirani na svoj rad. Niste skloni beskorisnim čavrljanjima i druženjima s ljudima koji vam ništa ne znače. Imate jasno definirane prioritete.

4

Nacrtali ste krug oko trokuta. Uvijek ste tu za ljude bez obzira koliko ih dugo poznajete. Bez razmišljanja ćete pomoći kako poznatim tako i nepoznatim ljudima. Vi ste pravi anđeo čuvar. Vrlo ste odani i inteligentni. Često k vama ljudi dolaze po savjete i kada imaju potrebe za razgovorom.

5

Ukoliko ste ovako nacrtali krug Vi ste glavni navijač! Uvijek podstičete druge da rade to što rade. Sretni ste kada vidite napredak i uspjeh drugih. Ljubomora je za Vas nepoznanica. Veliki ste optimist i imate sposobnosti podizati samopouzdanje drugima. U sredini u kojoj živite poznaje Vas jako puno ljudi.

Izvor: meowgag.com

Komentari