HAMA CENTAR

Piše
x-ica tim

Sep 16, 2016

Dragi studenti članovi portala x-ica.com i članovi x-ica Gold cluba, u krug naše obitelji ušao je i HAMA CENTAR, trgovina foto i video opreme, konzumne elektronike te opreme za računala i mobitele.

Hama Centar nalazi se u samom centru Zagreba u Masarykovoj ulici 13, a u ponudi je sljedeći asortiman: foto i video oprema, konzumna elektronika, oprema za računala i mobilne uređaje, torbe i ruksaci za predškolsku i školsku djecu, oprema za školu i kreativni rad, putni koferi, torbe i ruksaci za poslovno i slobodno vrijeme, razne torbice za očuvanje tableta i mobitela, adapteri, kablovi i ostali pribor multimedijalnih proizvoda.

img_9350

Ako želite kupovinu obaviti putem web shopa to možete učiniti ovdje.

Hama Centar svim registriranim članovima portala x-ica.com i članovima x-ica Gold cluba nudi popust na sav Hamin asortiman i to 15% na bezgotovinsko i 20% na gotovinsko plaćanje.

Dovoljno je ljubaznom osoblju predočiti svoju člansku iskaznicu i odmah ostvarujete gore navedeni popust. Ako još niste registrirani član portala x-ica.com to možete učiniti u Hama Centru ili putem portala.

Ako se odlučite na kupovinu preko web shopa ostvarujete 15% popusta na sav Hamin asortiman na sljedeći način:

  • odaberite proizvod koji želite kupiti
  • stavite ga u vašu košaricu
  • u rubriku Promo kod upišite xica
  • završite kupovinu

Upisom promo koda xica ostvarujte dodatnih 15% popusta na redovnu cijenu.

123

Radno vrijeme HAMA CENTRA: pon – sub – 09 – 21

web

facebook

Photo galerija (17 slika)

Komentari