Rituals caffe

Piše
x-ica tim

Nov 08, 2017

Svim registriranim članovima portala x-ica.com od danas je vrata otvorio moderno uređeni Rituals caffe u Španskom i Prečkom. Svoju dobrodošlicu studentima pokazali su s vrlo atraktivnim popustima.

Ukoliko ste vlasnik članske iskaznice portala x-ica.com ili x-ica Gold cluba i ljubitelj ste ugodne atmosfere, kvalitetne ponude pića i ljubaznog osoblja, navratite u Rituals caffe koji je za vas pripremio posebne cijene pića.

Rituals je zamišljen kao mjesto gdje će gosti uživati u dnevnim ritualima ispijanja vrhunske kave, prirodnih cijeđenih sokova i raznovrsnih koktela. U Ritualsu se često održavaju i raznovrsna događanja poput koktel zabava i degustacija vina kako bi svaki gost pronašao nešto za sebe.

IMG_2459

I samo ime Rituals govori kako se radi o mjestu koji svojim interijerom i mnogim modernim detaljima služi za opuštanje i uživanje u svakodnevnim ritualima. Bilo da se radi o ispijanju ranojutarnjih kavica ili večernjem izlasku, u Ritualsu ćete pronaći upravo ono što nam svima nedostaje, opuštajuću atmosferu i bijeg od svakodnevnog tempa života.

IMG_1576

A sada ono najvažnije. S obzirom na uglavnom skroman budžet studentske populacije Rituals je pripremio posebne popuste registriranim članovima portala x-ica.com i vlasnicima x-ica Gold kartica (poslovni partneri i prijatelji portala):

  • od ponedjeljka do petka u vremenu od 7-10 sati 20% popust na sve kave
  • svaki dan iza 20 sati 20% popust na sva domaća i strana alkoholna pića

Ukoliko se do sada niste registrirali kao član portala x-ica.com, ne brinite. Dovoljno je od ljubaznog osoblja u lokalu zatražiti svoju “čarobnu karticu” i popuste možeš koristiti odmah.

Rituals caffe nalazi se na dvije adrese:

  1. Slavenskog 1. – Shopping centar Prečko
  2. Trg Ivana Kukuljevića 14 – Špansko

Facebook

Photo galerija (13 slika)

Komentari