Web shop Dolina konoplje

Piše
x-ica tim

Jul 11, 2016

Najpoznatiji web shop u Republici Hrvatskoj za prodaju proizvoda od industrijske konoplje i ostale zdrave hrane, Dolina konoplje, pripremio je nevjerojatne pogodnosti za registrirane članove portala x-ica.com i članove x-ica Gold cluba. 

Dolina konoplje, projekt tvrtke Alfa Koncept d.o.o. iz Zagreba, bavi se proizvodnjom i prodajom proizvoda od industrijske konoplje i ostale zdrave hrane.

Posjedovanjem vlastitog ekološkog uzgoja industrijske konoplje te najnaprednije tehnologije za preradu i proizvodnju, Dolina konoplje kontrolira svaki aspekt procesa od kultivacije, preko kreiranja do krajnjeg plasmana inovativnih i visokokvalitetnih proizvoda od industrijske konoplje na hrvatsko tržište.

Na ovom web shopu možete pronaći razne proizvode od industrijske konoplje: ulja, brašno i proteine, sjemenke, tjestenine, slastice i grickalice, razni napitke, kozmetiku i još puno drugih proizvoda za zdravu prehranu.

Dolina konoplje pripremila je popust od 15% za sve registrirane članove portala x-ica.com i članove x-ice Gold cluba. Dovoljno je otići na web shop, registrirati se i započeti kupovinu.

Prilikom kupovine u koraku broj 4 u rubrici Dodajte komentar uz narudžbu upišite kod xica i automatski ste ostvarili popust od 15% na sav asortiman prilikom svake kupovine.

“Dolina konoplje” web

Facebook

Komentari