Dallas Records i Eventim hr. nude pogodnosti studentima

Piše
Mateo Galić

Apr 27, 2018

Dragi studenti članovi portala x-ica.com, s velikom radošću vas obavještavamo kako su Dallas Records i Eventim odlučili postati vaši prijatelji. Od sada uz člansku iskaznicu našeg portala uživajte u mnogobrojnim koncertima uz fantastične popuste. 

Eventim

Tvrtka Eventim HR d.o.o. je podružnica tvrtke CTS EVENTIM AG & Co. KGaA Njemačka koja posluje u 14 zemalja srednje Europe i najveći je europski distributer ulaznica za “live entertainment” i ostala događanja.

Screenshot_20180427-123612_2

Eventim HR d.o.o. u ovom trenutku ima mrežu sa više od 1000 prodajnih mjesta širom Hrvatske (poslovnice Tiska i Tisak Media, benzinskih postaja Petrol, Exclusive Change mjenjačnica, Atlas Airtours-a, Autotransa, Dallas Music Shop, Aquarius) prodaju putem webshopa na www.eventim.hr i putem više od 20 internet partnera (www.zagrebarena.hr , www.muzika.hr, www.inzg.net, itd). Ujedno, povezanost Eventima hr. sa svim ostalim podružnicama tvrtke CTS Eventim AG Austrija, omogućuje prodaju ulaznica putem više od 5000 prodajnih mjesta širom srednje Europe.

Eventim sustav za rezervaciju i prodaju ulaznica je sveobuvatan, te osim jednostavnog i funcionalnog prikaza prodaje i rezervacije ulaznica za razne događaje (sa planom dvorane/sjedenja) nudi mogućnost jednostavnih izvještaja prodaje po svakom od kanala prodaje.

Dallas Records

DALLAS rec manja(1)

Dallas Records, jedna od vodećih diskografskih kuća u regiji osnovana je 1987 godine. Bogati katalog Dallas Recordsa sadrži eminentna glazbena imena poput Severine, Plavog orkestra, Jinxa, Psihomodo Popa, Nene Belana, TBF-a, Danijele Martinović, Doris Dragović, ENI, Let 3, Tereze Kesovije i mnoge druge izvođače. U proteklih dvadesetak godina izdanja Dallas Recordsa rušila su rekorde prodaje na svim teritorijima bivše države, a albumi i izvođači osvajali brojne nagrade.

Dallas Records je ekskluzivni zastupnik i velike internacionalne diskografske kompanije EMI koja je nakladnik svjetskih glazbenih velikana, među kojima su The Beatles, Queen, Kylie Minogue, Robbie Williams, Norah Jones, Lily Allen, Depeche Mode, Pet Shop Boys, Coldplay, David Bowie, Tina Turner i mnogi drugi. Izuzev klasične diskografije, Dallas se kao partner EMI-a ekskluzivno bavi distribucijom digitalnih sadržaja svih formata; ringtone, realtone, preload, digital download, itd.

Osim sa diskografijom, Dallas se kroz svoje sestrinsku kompaniju Mars Music aktivno bavi publishingom, organizacijom koncerata i evenata, te bookingom, proizvodnjom prodajom i distribucijom merchandisea (majice, kape, marame sa brandom i likovima popularnih izvođača), kao i svim oblicima distribucije nosača zvuka.

S obzirom da je studentska populacija poznata kao vjerna publika na svim važnijim kulturno zabavnim događanjima Dallas Records i Eventim odlučili su u pravom smislu riječi postati prijatelji studenata.

Od danas pratite najave događanja na portalu x-ica.com i kupujte ulaznice u sustavu Eventim uz značajne popuste. Kako biste ostvarili popust na prodajnom mjestu ili online putem dovoljno je da posjedujete člansku iskaznicu našeg portala. Ukoliko ulaznicu kupujete na prodajnom mjestu dovoljno je predočiti vašu člansku iskaznicu i ostvarujete trenutni popust na kupovinu jedne ili više ulaznica.

Ukoliko ulaznice kupujete online, dovoljno je da na web stranici eventim.hr pronađete događaj na koji imate popust i u rubrici promo kod upište vaš broj članske iskaznice (šesteroznamenkasti broj na poleđini iskaznice) i ostvarit ćete trenutni popust.

Picture1

Ukoliko do sada niste registrirani član portala x-ica.com, to možete postati za sveg nekoliko minuta, potpuno besplatno na ovom linku.

Ekipa portala x-ica.com, Dallas Recordsa i Eventima.hr želi vam ugodnu zabavu!!!

Komentari