Vikend program Ljeta u Tehničkom

Piše
x-ica tim

Aug 23, 2018

Zagreb je ovoga ljeta dobio novo ljetno okupljalište Ljeto u Tehničkom, zelenu oazu umjetnosti, hlada i dobre zabave u centru grada.

Vikend program Ljeta u Tehničkom predstavlja klupsku večer SAMO VIBEZ i Zagreb design week Market na kojem će se predstaviti jedanaest dizajnera. Romantičnost ambijenta skrivenog vrta u centru grada upotpunjuje i činjenica da je smješten ispod željezničke pruge pa vas povremeni prolasci vlakova podsjećaju na to da ste sretni što niste na moru jer su pomno odabrana glazba domaćih DJ-a i vrhunski kokteli dovoljni da vas zadrže u gradu.

Ljeto u Tehničkom i klupski program SAMO KAOS udružili su snage i u petak, 24. kolovoza predstavljaju SAMO VIBEZ. Od 17 sati pa sve do ponoći u ljetnom vrtu Tehničkog muzeja točnije u Hali V, zabavljat će vas DJ-i Ineskich, Marac (SAMO KAOS) i Resk (BLAW:BLAW).

Subota i nedjelja 25. i 26. kolovoz od 11 do 22 sata rezervirani su za Zagreb design week Market na kojem će se predstaviti jedanaest dizajnera čije ćete proizvode moći kupiti tijekom vikend pop-up marketa dok uživate uz glazbu u opuštenoj atmosferi vrta. Dizajneri koji sudjeluju na ZGDW Marketu su: Artina, Ayelen A̲̿, CeramicArh, Dunja, Little fimo things, Madfly Design, Marte jewellery, Nisa design, pepo.stuff, Si&Eter Jewelry i TOrBA bags.

Ulaz na sve programe Ljeta u Tehničkom je besplatan.

Komentari