Croatia Bus istinski prijatelj studenata

Piše
x-ica tim

Sep 12, 2016

S početkom nove studentske godine vodeći autobusni prijevoznik u RH i partner portala x-ica.com, Croatia Bus odlučio je svim članovina portala ponuditi dodatne popuste.

Početak nove studentske godine znači i početak putovanja studenata diljem lijepe naše. Ovom prigodom, vodeći autobusni prijevoznik u RH Croatia Bus odlučio je ponuditi svim redovnim i izvanrednim studentima – članovima portala x-ica.com dodatan popust na kupovinu karata.

1

5. srpnja 2016. godine Croatia Bus je otvorio novi ured za prodaju karata u Zagrebu na adresi: Avenija Marina Držića 4 (u sklopu Autobusnog kolodvora Zagreb, Pleso Terminal, prizemlje). Posebna pogodnost za putnike je gratis rezervacija karata te direktan izlaz na perone. Lokacija je posobno interesantna za putnike koji stižu na zagrebački autobusni kolodvor iz Zračne luke Zagreb te nastavljaju putovanje autobusom. Putnicima je na raspolaganju ljubazno osoblje svaki dan u vremenu od 06:30 do 22:30 sati.

3

Od danas, 12. rujna 2016. godine možete na već postojeći studentski popust ostvariti dodatnih 5% popusta na kupovinu karte na prodajnom mjestu Croatia Busa na zagrebačkom autobusnom kolodvoru.

Prilikom kupovine karte dovoljno je pokazati vašu člansku iskaznicu portala x-ica.com i biti će vam na već postojeći studentski popust odobreno još dodatnih 5%.

Za kupovinu karte u autobusu također vrijedi dodatnih 5% uz predočenje vaše članske iskaznice portala x-ica.com.

poslovnica

Uspješnu studentsku godinu i sretan put želi vam ekipa portala x-ica.com i vaš Croatia Bus.

Komentari