Posjetite 13. Festival ruralne kulture u Kninu

Piše
Lorena Sikavica

Aug 16, 2018

Od 23. do 25. kolovoza 2018. godine održati će se trinaesti po redu Festival ruralne kulture u Kninu.

Na festivalu će prisustvovati monogobrojni izlagači koji će prezentirati proizvode svojih OPG-ova, dok će udruge organizirati razne edukativne radionice za djecu. 

Ovaj festival  poticajna je mjera za razvoj  turizma, povećanje samozapošljavanja lokalnog stanovništva, unapređenje seoske proizvodnje i uslužnih djelatnosti, poticanje volonterizma te očuvanja i promocije prirodne i kulturne baštine.

Festival će se održati na prostoru Ekološko informativnog centra (Drniška 2b). Za sve posjetitelje festivala koji žele doći vlakom Hrvatske željeznice omogućiti će 40% popusta na povratnu kartu s bilo kojeg željezničkog kolodvora do Knina.

Prilikom kupnje prijevozne karte potrebno je naglasiti svrhu putovanja, a povratnu kartu na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na informacijskom pultu Udruge „Krka“.

Također napominjemo da PRVIH 50 posjetitelja FRK-a na poklon dobiva sadnicu ljekovitog bilja, DRUGIH 50 platnenu vrećicu, a sva DJECA posjetitelji Festivala na poklon dobivaju recikliranu plišanu igračku.

Komentari