Tri dana tuluma u Splitu u čast Dinu Dvorniku

Piše
Lorena Sikavica

Aug 16, 2018

Pred nama su tri dana partyja u čast velikom Dinu Dvorniku u Splitu – drugi Aj Cha festival!

Festival se otvara velikim besplatnim tulumom na Splitskoj Rivi u danas, 16. kolovoza koji počinje u 21 sat. Na partyju koji je organiziran u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Splita nastupit će Noa & Funkblasters koji će svirati Dinove hitove, ali i funk klasike, dok će nakon njih DJ Tabu – keeper of the groove nastaviti tulum do dugo u noć. Najbrži zaljubljenici u Dinove pjesme imat će priliku prisustvovati Aj Cha Boat Partyju nakon tuluma na Rivi! Broj mjesta je ograničen, a u prodaji je samo 150 karata.

Dan kasnije, u petak 17. kolovoza na Bedemu Cornaro nastupit će odlični Psihomodo Pop! Psihiće s Dinom povezuje veliko prijateljstvo, a u samom centru grada će Davor Gobac i ekipa zasvirati u čast Dinu, u godini kada obilježavaju 30. godišnjicu objave svog prvog studijskog albuma “Godina Zmaja” i nakon velikog koncerta na zagrebačkoj Šalati. Psihomodo Pop će u Splitu održati koncert dvije godine od posljednjeg nastupa, a splitska će publika uživati u hitovima kao što su “Donna”, “Ja volim samo sebe”, “Frida”, “Sve će biti u redu” i “Kad sam imao 16”.

Festival će zatvoriti Dubioza Kolektiv velikim koncertom na Starom Hajdukovom igralištu u subotu 18. kolovoza! Dubioza Kolektiv već niz godina oduševljava publiku iz regije i cijelog svijeta. Obradom Dvornikove pjesme ‘Treba mi zraka’ otvorili su si vrata ka Aj Cha festivalu te će publika zajedno s njima proslaviti veliko stvaralaštvo Dina Dvornika. Njihova glazba odiše punkom, reggaeom, dubom, skaom i rockom, koji savršeno ukomponirani čine jedinstvenu glazbu koja nosi snažne političke i životne poruke. Kao najuspješniji bend s Balkana u zadnjih 20 godina, do sada su nastupili i oduševili publiku na brojnim festivalima diljem Europe i svijeta, promovirajući kulturu ovih prostora. Koncert počinje u 22 sata, a prije njih na pozornici će zasvirati Rezerve, makarski bend koji je u kratkom roku publiku oduševio pjesmama poput “Madona”, “Ne voli, ne voli”, “Potoci suza”… Ovaj energični rock’n’roll bend koji spaja romantično i tragično, pettyjevske rifove i ramonesovsku zaigranost prizivajući zvuk Novog Vala, a ponajviše splitskih Đavola, te beogradskih Idola i U škripcu, publiku će zagrijavati od 21 sat.

Ulaznice za Aj Cha boat party i sve najavljene koncerte možete nabaviti putem sustava Eventim.hr, Ticketshop.hr, Croatia-tickets.com i na njihovim službenim prodajnim mjestima.

Komentari