Fizikalna terapija Jadranka Brozd prijatelj studenata

Piše
Petra Haleš

Sep 30, 2019

Od danas je „obitelj x-ice“ bogatija za još jednog člana. Svoja vrata studentima, članovima portala x-ica.com, širom je otvorila Privatna praksa fizikalne terapije Jadranka Brozd. Evo što vam  nudi…

Privatna praksa fizikalne terapije Jadranka Brozd najstarija je privatna praksa fizikalne terapije u RH. Od osnivanja 1994. godine do danas, ovdje su školovane i osposobljavane generacije danas samostalnih i uspješnih fizioterapeuta.

1

Jadranka Brozd kroz dugi niz godina postojano i uspješno razvija svoju terapijsku i edukativnu djelatnost. Jedinstvenost ove ustanove leži u vrhunskoj usluzi fizioterapijske procjene koju provode certificirani terapeuti, kroz različite manualne tretmane i primjenom najsofisticiranijih elektroterapijskih procedura fizikalne terapije. Cilj je što prije detektirati uzrok problema i otkloniti ga u što kraćem vremenu.

2

Visoko educirani, stručni i ljubazni terapeuti objasniti će vam uzrok vaših zdravstvenih problema, otkloniti simptome i educirati vas kako ćete samostalno osigurati zadržavanje postignutog rezultata fizikalne terapije.

Osnivač, gđa. Jadranka Brozd, jedan je od vodećih stručnjaka na području primijenjene fizikalne terapije, vanjski suradnik i predavač na nekoliko visokoškolskih ustanova u RH, predavač na međunarodnim konferencijama te jedan od vodećih autoriteta u RH za područje fizioterapijske procjene, pareze facialis i sklerodermije.

3

A sada ono najbolje…

Od danas u Korčulanskoj 3 e na 2 katu vrata Privatne prakse fiziklane terapije Jadranka Brozd širom su otvorena svim registriranim članovima portala x-ica.com (redovni i izvanredni studenti). Što to konkretno znači?

Znači da vam je omogućen popust od čak 20% na usluge fizioterapijske procjene i umjesto 480  kuna platit ćete 384 kn. I to nije sve. Ukoliko nakon procjene budete trebali individualne tretmane i tu vam je omogućen popust od 20% ili ćete se odlučiti za paket usluga sa popustom od preko 30 %.

Sve što trebate je potpuno besplatno registrirati se na naš portal i sa svojom karticom odmah možete ostvariti gore navedene popuste.

Svoje termine možete dogovoriti na tel. 01-3668-098/099-2120-052 ili putem maila na adresu: info@jadrankabrozd.hr.

O uslugama i svemu ostalome što vas zanima možete se informirati na službenoj web stranici ovdje.

Ovim putem se zahvaljujemo Privatnoj praksi fizikalne terapije Jadranka Brozd što je pokazala vrlo veliku socijalnu osjetljivost prema studentskoj populaciji.

Komentari