Upoznajte svijet Arduino mikrokontrolera!

Piše
Mateo Galić

Apr 10, 2021

CPSRK u suradnji s Institutom za razvoj i inovativnost mladih (IRIM), u sklopu projekta Study4Career, organizira Arduino radionicu za početnike! 

Online radionica održat će se 15. travnja putem BigBlueButton sustava, a svoje mjesto za sudjelovanje organizirajte najkasnije do ponedjeljka, 12. travnja, do kraja dana!

Radionica je namijenjena polaznicima bez prethodnog znanja i iskustva o korištenju Arduina jer će polaznici radionice imat priliku naučiti osnovna znanja o karakteristikama Arduino mikrokontrolera te na koji način se mikrokontroleri koriste. Kroz jednostavne primjere tijekom radionice nastojat će se motivirati sudionike na logičko razmišljanje kako bi riješili zadane probleme te samostalno krenuli u izradu zanimljivih projekata koristeći Arduino mikrokontroler i razne pripadajuće komponente.

Vrijeme i način održavanja: 

Online radionica održat će se u četvrtak, 15. travnja, od 12:00 do 14:00, putem BigBlueButton sustava, a za programiranje i simulaciju kreiranog programa koristit će se Tinkercad online softver. Poveznica za spajanje bit će poslana samo registriranim sudionicima.

Rok za prijavu: 

Rezervirajte svoje mjesto ispunjavanjem ove prijavnice najkasnije do ponedjeljka, 12. travnja do kraja dana!

Za sva pitanja slobodno se javite na cpsrk@foi.hr!

Komentari