Kako se iscijeliti disanjem?

Piše
Branka Kovač

Feb 22, 2021

Element zraka veže se uz komunikaciju i disanje je upravo to – komunikacija s nematerijalnim svijetom. Kako kroz disanje dobivamo informacije s nematerijalnih nivoa, dah možemo koristiti za iscjeljenje.

Blizanci, Vaga i Vodenjak su zračni znakovi zodijaka i oni su ti koji nas uče komunicirati. Međusobno najčešće komuniciramo riječima, a s nematerijalnim svjetovima možemo komunicirati disanjem.

Udahni, izdahni

Blizanac je Božanski glasnik, udah i izdah su za njega dvije etape putovanja. Udahom se diže u nebesa i prima Božansku informaciju, izdahom se vraća u ovaj svijet i tu informaciju prenosi.

Vaga, nakon što je prošla fazu Blizanca i par puta udahnula i izdahnula, može razlučiti što je prava informacija, a što besmislica. Vaga je znak pravde i umjerenosti, i ona će si uzeti dovoljno vremena da prodiše prije nego što drugome predstavi dobiveno znanje. Možda će vas počastiti uglađenim riječima, a možda dobijete i poljubac.

iscjeljenje

Nakon što ste se izljubili i podijelili svoju dušu s drugom osobom, možete postati Vodenjak i udahnuti punim plućima, odjednom se povezujući sa svim dijelovima univerzuma. Sve diše kroz Vodenjaka, i Vodenjak diše kroz sve. On ima trenutačan pristup svim informacijama, i dijeli ih točno onima kojima su potrebne.

Iscjeljenje

Kako kroz disanje dobivamo informacije s nematerijalnih nivoa, dah možemo koristiti za iscjeljenje. Krećemo od zemljanog znaka, udahnemo iscjeljujuću energiju sa zračnim znakom, pustimo da ona iscijeli emotivno tijelo kroz vodeni znak, te se kroz vatreni znak spojimo s Izvorom i preporodimo. Potrebno je samo sjesti ili leći, i odabrati jedan od sljedećih ciklusa.

Bik – Blizanci – Rak – Lav

Ako krenemo od znaka Bika, s Blizancima dišemo kroz naš središnji energetski kanal, od korijena kralježnice do vrha glave. Dah vodimo gore-dolje kroz kanal i puštamo ga da djeluje na naše emotivno tijelo u smislu Raka. Svaki udah nam donosi informaciju da smo sigurni i zbrinuti, i svaki izdah razlijeva tu informaciju po tijelu. Osjećaj prihvaćenosti koji dobijemo nas otvara prema Lavu, kada energija Izvora prolazi kroz nas i počinjemo sjajiti u vanjskom svijetu sa svojim talentima i darovima. Od osobnog znaka Bika, gdje smo se upoznali prvi put s materijom, došli smo do društvenog znaka Lava, kada se možemo samouvjereno i s puno ljubavi prema sebi predstaviti drugim ljudima.

iscjeljenje

Djevica – Vaga – Škorpion – Strijelac

Ako za početnu postaju odaberemo Djevicu, s Vagom ćemo disati kroz srce. Pulsirat ćemo dah da se širi kao sunčeva svjetlost u svim smjerovima, a onda ga skupiti u jednu točku poput zvijezde koja se urušava u samu sebe. Tako ćemo se emotivno iscjeljivati na razini Škorpiona. S dahom ćemo naizmjence rušiti barijere koje smo postavili između sebe i drugih, i dopuštati drugima da uđu duboko u našu intimu. S novim osjećajem prisnosti i bliskosti možemo prijeći u Strijelca, koji energiju Izvora uzima u svoje ruke, upravlja njome i stvara čuda. Djevica koja je služila ljudima sad je kao Strijelac oruđe Božanskog plana.

Jarac – Vodenjak – Ribe – Ovan

Kada krenemo iz Jarca, s Vodenjakom ćemo udahnuti kroz srce i s izdahom iscjeljujući dah proširiti cijelim tijelom, intuitivno ga poslati u točke gdje je iscjeljenje potrebno, ili naizmjence biti malo u dijelu malo u cjelini. Biti u isto vrijeme i u jednoj točki i posvuda, to je priča Riba. Disanjem Vodenjaka njegujemo rane koje se stvaraju i rastvaraju svaki trenutak kako hodamo kroz život. Poput Vodenjaka neopterećeni time što se uopće događa, dišući prirodno i intuitvno, možemo se iscjeljivati na razini Riba. Tamo gdje prihvaćamo sve svoje nedostatke i manjkavosti, i gdje se počinjemo gledati kao Božje dijete koje uči i raste, ali nikad nije krivo. Ulazeći u sveobuhvatnost Riblje ljubavi, preporađamo se i postajemo Ovan. Onaj koji zna da je on taj Izvor kojeg svi ostali znakovi nezaustavljivo traže.

Otkuda krenuti?

Procijenite koja varijanta iscjeljivanja vam je potrebna – je li to na razini Raka, Škorpiona ili Riba, i po tome odaberite početnu točku. Uđite u energiju tog zemljanog znaka, pozovite svog zračnog pomagača s kojim ćete kroz disanje komunicirati s Izvorom, opustite se, prepustite, iscijelite i vratite u život.

Komentari