Pomoć za postojeće članove portala

Piše
Vedran Mikulić

Oct 05, 2020

Ukoliko si registriran na naš portal i nije ti baš sve jasno oko prelaska na novi loyalty program, x-ica Cashback, u nastavku donosimo pitanja i odgovore koji ti mogu pomoći.

Drage studentice i studenti, registrirani članovi našeg portala, od danas počinje prijelaz sa starog x-ica loyalty programa na novi, x-ica Cashback program.

Vjerojatno vam nije sve kristalno jasno, a kroz naredna pitanja i odgovore pokušat ćemo vam što jednostavnije pomoći kako bi što brže postali član x-ica Cashback programa.

Moram li se ponovno registrirati na portal?

Ne, nije potrebno raditi novu registraciju već samo, ukoliko želiš, registriraj se na x-ica Cashback program, potpuno besplatno ovdje.

Trebam li novu loyalty karticu ili je dovoljno skinuti aplikaciju?

Fizička kartica nije ti potrebna ukoliko ne želiš koristiti popuste koji su navedeni u rubrici “Cashback”, podrubrika “Trenutni popusti”. Međutim, za ostvarivanje popusta kod trgovaca partnera moraš predočiti fizičku karticu.

Do kada mi vrijedi stara x-ica kartica?

Vrijedi do 31.12.2020. godine. Nakon toga vrijedit će samo nova x-ica Cashback kartica.

Kako mogu dobiti novu x-ica Cashback karticu?

Koraci za dobivanje nove kartice:

  • registriraj se u program x-ica Cashback ovdje – naravno prije toga moraš biti registriran na našem portalu 
  • na mail adresu urednistvo@x-ica.com pošalji mail naslova “Želim novu karticu”, obavezno navedi adresu na koju ćemo ti poslati karticu
  • za nekoliko dana na adresu ćeš dobiti svoju karticu

Što kada dobijem svoju karticu?

Kada ti kartica stigne na kućnu adresu ne moraš ništa raditi, mi smo je već spojili s tvojim podacima u sustavu koje si ostavio prilikom registracije u x-ica Cashback.

Koliko košta kartica?

Za sve studente, redovne i izvanredne, u Republici Hrvatskoj, kartica je potpuno besplatna. Ukoliko živiš i studiraš van Republike Hrvatske plaćaš samo troškove dostave.

Nije mi jasno kako funkcionira x-ica Cashback?

Sve što te zanima o x-ica Cashback programu možeš pronaći ovdje.

Ukoliko ti i nakon toga nešto nije jasno slobodno nam se obrati na mail urednistvo@x-ica.com.

Što nakon završetka fakulteta?

Nakon završetka školovanja ništa se ne mijenja, ti si i dalje član x-ica Cashback programa, doživotno. Naravno, članstvo možeš otkazati kad god želiš.

Vrijedi li x-ica Cashback u drugim državama ili samo u Republici Hrvatskoj?

S x-ica Cashbackom možeš ostvarivati pogodnosti i povrat novca u preko 60 država svijeta, na preko 150 000 prodajnih mjesta.

Komentari