Lakše do diplome uz proizvode Hug Your Life

Piše
Petra Haleš

Apr 13, 2021

Ukoliko imate problema s koncentracijom na predavanjima, teško pamtite gradivo koje učite, svaki dan studentskog života vam je stresan, a umor je sve veći, imamo rješenje za vas – hrvatski proizvodi Hug Your Life i to uz vrijedne popuste.

Studentski život je život koji sa sobom neizbježno nosi svakodnevne obaveze koje su uglavnom vezane za odlazak na predavanja, pripremanje i polaganje ispita. Takav život svakom studentu donosi uglavnom psihičke napore s kojima se neki jako dobro nose, dok većini studenata ovaj period života nameće svakodnevne stresove i umor.

Dugo smo na tržištu tražili partnera koji bi vam pomogao i vaš život učinio kvalitetnijim i zdravijim i napokon smo ga pronašli – tvrtka Luminus Mod od danas je vaš istinski prijatelj.

Krenimo redom…

Tvrtka Luminus Mod, sa svojim vlastitim brandom Hug Your Life prisutna je na tržištu od 2013 godine. Hug Your Life dodaci prehrani, hrvatski su proizvodi sa inovativnim formulacijama koji pridonose kvaliteti i zdravom načinu života. Dostupni su u ljekarnama, specijaliziranim trgovinama, kao i trgovinama zdrave hrane.

2

Neki od njihovih proizvoda koji vam mogu biti zanimljivi:

  • MemoMax je proizvod za studente, managere, srednjoškolce, odnosno osobe kojima je potrebna koncentracija tijekom napornog radnog dana, ali i osobe starije dobi u borbi protiv demencije. Služi za bolju koncentraciju, veći potencijal pamćenja, poboljšanje kognitivih sposobnosti, povećava učinkovitost i mentalnu sposobnost
  • Natural Stress Off je dodatak prehrani koji doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava, smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnoj psihološkoj funkciji. Namijenjen je osobama koje su izložene psihičkim napetostima i stresu  tijekom dana.
  • Natural Sleep On je proizvod na bazi L-Triptofana, B vitamina i melatonina koji doprinosi skraćenju vremena potrebnog za padanje u san te ublažavanju subjektivnih osjećaja povezanih s jet lag-om.
  • BodyBurner PRO sagorijeva masnoće, pruža energiju i kod najtežih napora, poboljšava učinke mršavljenja, smanjuje apetit. Djeluje konstantno, kod vježbanja, ali i u mirovanju.

MemoMax packshot png

A sada ono najbolje…

Za sve članove portala x-ica.com tvrtka Luminus Mod odlučila je dati vrijedan popust od 20% a sve artikle u njihovom web shopu. Popust će te iskoristiti ukoliko kod svake narudžbe u polje „Kupon kod“ upišete kod: XICAHUG20.

Broj kodova je neograničen, a na aktualne akcije, popuste ili akcijske pakete koji sadržavaju gratise KOD ne funkcionira. Popusti se ne zbrajaju.

Web shop možete posjetiti ovdje, a preporuka je da se pretplatite na Newsletter i pratite mjesečne akcije i novosti. Jer uvijek se nađe zanimljivih proizvoda!

Ovdje pročitajte što poznata nutricionistica mag.nutr. Diana Gluhak Spajić kaže o prirodnoj pomoći za memoriju.

Komentari