Loyalty program x-ice u novom izdanju

Piše
Mateo Galić

Oct 05, 2020

Drage studentice i studenti, naša “mala” x-ica nakon pet godina odlazi u povijest i od danas vam je na raspolaganju nešto sasvim drugačije, modernije i učinkovitije, pokrenuli smo prvi studentski Cashback program. Evo o čemu se radi.

Krenuli smo prije pet godina i uz portal pokrenuli prvi takav studentski loyalty program u RH i regiji.

Kako je to funkcioniralo?

Redovni i izvanredni studenti potpuno besplatno su se mogli registrirati na našem portalu i nakon registracije na kućnu adresu dobili bi svoju x-ica loyalty karticu. Kartica je služila za ostvarivanje popusta kod raznih trgovaca. Popusti su realizirani na prodajnom mjestu uz predočenje x-ica loyalty kartice. Ukoliko je kupovina bila online, tu ste na raspolaganju imali razne promo kodove pomoću kojih ste također ostvarivali mnogobrojne popuste.

Zašto promjena?

Cijelo vrijeme tražili smo načine kako x-ica loyalty program modernizirati, otvoriti više prodajnih mjesta s pogodnostima za studente i omogućiti ih svim studentima, bez obzira u kojoj se državi nalaze. Izbor je pao na Caschback. Tvrtka myWorld d.o.o. iz Zagreba pokazala je veliki interes da se studentima ponudi novi proizvod, x-ica Cashback. I on je nakon nekoliko mjeseci priprema konačno zaživio.

12

Registrirani sam član x-ice, što sada?

Ukoliko ste se već registrirali na naš portal, sve što trebate je skinuti novu x-ica Cashback aplikaciju, to možete u svega nekoliko koraka ovdje, potpuno besplatno.

Kako x-ica Cashback možete koristi i bez fizičke kartice, samo preko aplikacije, na vama je da se odlučite želite li fizičku karticu ili ne. Ukoliko želite svoju karticu, na mail adresu urednistvo@x-ica.com pošaljite mail naslova “Želim svoju karticu” i za nekoliko dana ona će stići na vašu kućnu adresu, adresu koju ste naveli prilikom registracije na naš portal. Ako ste u međuvremenu promijenili adresu stanovanja molimo vas da to naglasite u mailu.

Naravno i dalje je za vas sve potpuno besplatno, a povrat novca možete ostvarivati bez obzira u kojoj državi kupujete. 

Studenti koji žive izvan Republike Hrvatske plaćaju samo trošak dostave kartice na kućnu adresu.

Ova kartica zamjena je za staru x-ica karticu i nju možete koristiti za povrat novca pri svakoj kupovini kod trgovaca partnera diljem svijeta. Kartica i aplikacija vrijedi za svaku državu u kojoj je Cashback.

1

Također, u rubrici “Cashback”, podrubrika “Trenutni popusti”, možete i dalje ostvarivati popuste kao i do sada, s tim da je dovoljno pokazati novu x-ica Cashback karticu i popust ostvarujete odmah. Ovi popusti stalno će se nadopunjavati i proširivati.

Popusti na staru x-ica karticu mogući su do 31.12.2020. godine nakon čega će te za ostvarivanje trenutnih popusta morati imati novu karticu.

Nisam još registriran?

Kako za stare članove, tako i za nove, postupak je potpuno isti. Registriraj se na naš portal i nakon toga klikni ovdje.

Ukoliko vam bilo što nije jasno obratite nam se za pomoć na mail adresu urednistvo@x-ica.com, vrlo rado ćemo vam pomoći.

Puno uspjeha u novoj akademskoj godini želi vam Cashback i ekipa portala x-ica.com.

Komentari