Budućnost nadohvat ruke uz FUTURA IT

Piše
Vedran Mikulić

Apr 21, 2020

Trenutna situacija uzrokovana pandemijom koronavirusa u našoj zemlji svakim danom sve je bolja, ali i dalje smo prisiljeni ostati doma, u svoja četiri zida. Život nam je odavno nezamisliv bez moderne tehnologije. A evo gdje je možete povoljno servisirati ili kupiti?

Zbog pandemije koronavirusa više od mjesec dana traju mjere samoizolacije, karantene i ostale koje nam ograničavaju kretanje i prisiljavaju nas da većinu svog vremena provodimo doma. Vrijeme uglavnom provodimo družeći se sa svojim „IT prijateljima“, računalima, mobitelima, igricama i drugim uređajima bez kojih nismo mogli živjeti niti prije pandemije, a kamoli sada.

ertz

Foto: FUTURA IT

Nemali je broj ljudi svoje urede zamijenio svojim dnevnim boravcima i posao rade online.

Bilo da vam računala služe samo kao izvor informacija, bilo da preko njih gledate omiljene filmove i igrate igrice, učite i komunicirate s prijateljima do kojih sada fizički ne možete doći, ili da ih koristite kao osnovni alat za posao za koji ste plaćeni, sigurno vam se dogodilo ili će vam se dogoditi da vam se računalo pokvari, da vam je zastarjelo i treba ga nadograditi ili je jednostavno došlo vrijeme za kupovinu novog.

Naravno, opet će te se baciti na „surfanje“ i tražiti najpovoljniju ponudu za servis ili kupovinu.

Da vam „skratimo muke“ mi vam predlažemo da se obratite tvrtki Futura IT iz Zagreba koja vam uz izuzetno povoljne cijene i vrhunsku uslugu nudi sljedeće:

  • Stolna i prijenosna računala
  • Tablete
  • Komponente i softvere za nadogradnju vaših računala
  • Mrežnu opremu
  • Kućna kina
  • Igraće konzole
  • Servis vaših računala
  • Mobitele

sdss

Mogli bismo još dugo nabrajati što sve nudi ova tvrtka, ali dovoljno je da posjetite njihovu web stranicu i sami se uvjerite u bogatu i šaroliku ponudu.

Web stranicu potražite ovdje .

Sama činjenica da je tvrtka Futura IT osnovana prije devet godina, te na temelju zadovoljstva velikog broja kupaca, govori kako se radi o izuzetno profesionalnoj tvrtki i tvrtki u koju možete imati 100% povjerenja.

Tvrtka je smještena u Zagrebu, na adresi Donje Vrapče 53, a sve što vas zanima možete saznati na broj telefona: 01/7787-044 ili upitom na mail adresu: info@futura-it.hr.

Web shop radi od 0 do 24 sata, a možete ga posjetiti ovdje.

Facebook 

Intagram 

Uz Futuru IT budućnost vam je zaista nadohvat ruke.

 

Komentari