Kultna Nokijina Zmija se vratila – ovaj put na Facebook kameri

Piše
Sponzorirani članak

Aug 02, 2018

HMD Global, dom Nokia telefona, kultnu Zmiju donosi masama uz novu platformu proširene stvarnosti na kameri Facebooka.

HMD Global, dom Nokia telefona, donosi novu verziju kultne Zmije koja sada dolazi nadograđena proširenom stvarnošću.  Filteri za kameru Snake Mask i Snake Real World legendarnu igru približavaju novoj generaciji obožavatelja.

Ovisnost koju igra izaziva ostala je ista, dopunjena zabavnim dodatkom –  obožavatelji sada i sami mogu postati zmija koja gricka jabuke. Filter Snake Mask koristi novu tehnologiju proširene stvarnosti koju omogućuje Facebook, a Zmiju približava najširoj mogućoj publici.

Snake1_Easy-Resize.com (1)

Zmija u zoološkom vrtu? Zmija na plaži? Zmija… u avionu?  Sada kad je Zmija ugmizala u Facebook kameru, sve je moguće. Dodatno, uz integraciju s Facebook Live opcijom, moguće je jednostavno emitirati svoj pothvat uživo na feedu i pozvati prijatelje da vam se pridruže u akciji.

Potpuno novi filter Snake Mask koristi prednju kameru Nokia smartphone Android ™ uređaja te reagira na gibanje lica igrača i na taj im način omogućava da se pretvore u legendarni lik zmije, dok filter Snake Real World aktivira stražnju kameru.

Kako bi proslavio  predstavljanje nove verzije kultne Nokijine igre, komičar i YouTuber Matt Keck, čovjek iza nevjerojatno smiješnog videa „I’m a Snake“ koji je slučajno postao viralna senzacija  s 23 milijuna pregleda na YouTubeu, prvi je testirao Zmiju na Facebook kameri.  Matt ponovno ima viralni hit koji je ovaj put nastao uz filter Snake Mask.

Pekka Rantala, glavni direktor marketinga i izvršni potpredsjednik HMD Globala, izjavio je: “Svjetski poznata igra dogmizala je natrag u ljudska srca na MWC-u 2017. kada smo najavili Zmiju na Facebook Messenger.

Obožavateljima sad pružamo još intenzivnije iskustvo, omogućavajući im da  postanu zmija i grickaju jabuke uz filtere dostupne na Facebook kameri –  ovdje, u HMD Globalu, najomiljeniju igru vodimo u novu eru proširene stvarnosti.”

Efektima kamere pristupa se putem Facebook kamere i dostupni su univerzalno, ne samo za Nokia pametne telefone. Dostupno i na Androidu i na iOS-u.

HMD Global potiče igrače da zaigraju i podijele najneobičnija mjesta na kojima igraju Zmiju pomoću oznake #imasnake2 .

Kako igrati

  1. Otvorite Facebook aplikaciju
  2. Kliknite ikonu kamere u gornjem lijevom kutu da biste otvorili značajku Facebook kamere
  3. Lissssstajte do filtera Snake Mask
  4. Započnite igranje!

Dizajnirana je za novu generaciju čiji se život odvija na društvenim mrežama; obožavatelji mogu pozvati svoje prijatelje da zaigraju i dijele rezultate, što je čini razigranijom od prethodne verzije. To je bio prvi put u povijesti da se Zmija ušuljala na univerzalni i svima dostupan kanal,  a ne na uređaj i tako privukla 121 milijun igrača širom svijeta.

Komentari