FlixBus podržava globalni prosvjed za klimu

Piše
Sponzorirani članak

Sep 18, 2019

Kako bi omogućio i olakšao većem broju ljudi da izađu na ulice i sudjeluju u prosvjedu za klimu, FlixBus će putnicima koji dođu na prosvjed FlixBusom pokloniti besplatno putovanje.

Prosvjedi će biti organizirani u brojnim gradovima diljem svijeta pa tako i u gradovima u Hrvatskoj. Kako će mnogi morati putovati kako bi bili dio ove važne globalne inicijative, u znak podrške projektu i svima koji se zalažu za održivu budućnost, dolaskom na prosvjed za klimu 20. ili 27. rujna FlixBusom, putnici mogu zatražiti kupon sa 100% popusta za njihovo sljedeće putovanje.

FlixBus 2

Djelatnici FlixBusa pridružuju se klimatskim prosvjedima

FlixBus nije zelen samo po boji i pojam održivosti je puno više od maštovitog slogana ili praznog obećanja. Znajući da su mnogi kolege strastveni po pitanju ove teme, FlixBus je odlučio svim zaposlenicima širom svijeta omogućiti da se priključe lokalnim prosvjedima tijekom radnog vremena.

“Kada smo pokrenuli FlixBus prije šest godina, željeli smo dati ljudima priliku da dožive svijet, bez osjećaja krivnje zbog emisije CO2 tijekom njihovog putovanja”, rekao je osnivač i izvršni direktor FlixBusa André Schwämmlein. „Ono što svijet treba je mogućnost putovanja koje je u skladu s okolišem, a ne jeftiniji letovi i napola prazni automobili na cesti. S FlixBusom, FlixTrainom i FlixBus Charterom dio smo revolucije održivih putovanja. Globalni klimatski pokret nastao je iz hrabre inicijative švedske učenice Grete Thunberg; našom podrškom želimo omogućiti svojim korisnicima i kolegama da posjete ovaj važan događaj i dignu svoj glas za provedbu mjera zaštite klime. “

Kako ostvariti pogodnosti FlixBus klimatske kampanje:

  1. Rezervirajte kartu za putovanje 19./20. ili 26./27. rujna u jedan od gradova u kojima se odvija prosvjed za klimu. Ne zaboravite platiti naknadu za CO2!
  2. Otputujte do mjesta prosvjeda i napravite selfie koji pokazuje vaše sudjelovanje
  3. Pošaljite selfie sa slikom svoje karte na e-mail climatestrike@flixbus.com prije 06.10.2019.
  4. Omogućite FlixBusu neko vrijeme da obradi vaš zahtjev i pošalje vam kupon koji nosi 100% popusta za vaše sljedeće putovanje
  5. Iskoristite svoj kupon do 31.10.2019
  6. Kupon vrijedi za putovanja između 05.11.- 05.12.2019.

Mjesta gdje se organizira prosvjed u vašoj blizini možete vidjeti ovdje.

Za kupnju karte posjetite www.flixbus.hr ili koristite besplatnu FlixBus aplikaciju.

Komentari