Poklon dobra ideja – 100% hrvatsko!!!

Piše
Petra Haleš

Nov 27, 2020

Bez obzira na trenutnu epidemiološku situaciju, vrijeme shopping groznice polako već počinje. Više nego ikad online kupovina je itekako popularna i potrebna, a koju online trgovinu vam mi preporučujemo pročitajte u nastavku.

Kupiti poklon voljenoj osobi online nije baš do sada bilo „in“, ali situacija s koronavirusom i tu je naviku promijenila. Svakodnevno nas „bombardiraju“ razni online trgovci svojim ponudama i vrlo je teško u toj „šumi“ odabrati pravog i pouzdanog.

Odlučili smo se za web shop „Poklon Dobra Ideja“ koji nas je privukao s tim što prodaju ručni, 100% hrvatski proizvod. A najviše nas je dojmilo to što se radi o obiteljskom obrtu za izradu suvenira iz Virja, obrtu koji vodi Željka Lukanec.

Kako bi se i sami uvjerili u šaroliku ponudu „Poklon Dobre Ideje“ posjetite njihov web shop i uvjerite se sami. Web shop posjetite ovdje.

Kako uskoro počinje vrijeme adventa odlučili smo najviše „pronjuškati“ ponudu za taj period i već nakon nekoliko trenutaka „surfanja“ znali smo da smo na pravom mjestu.

Adventski svijećnjaci, unikatne kuglice za bor, unikatni magnetići za bor, razne drvene slike, ukrasne kutije i još puno toga se ovdje nudi. Ali, najviše nas je oduševila spoznaja da su svi proizvodi ručno rađeni, a cijene su više nego „normalne“.

a

Kuglice za bor su posebna priča. Unikatni dizajn i rukom pisani tekstovi nešto je što se danas rijetko može vidjeti.

b

Kako nas je kao studente zanimalo ima li ponešto i za nas ovdje, naravno, pronašli smo i to – „Pokloni za diplomu“. Razne poklon kutije, kutije za čuvanje uspomena, okviri, rokovnici, pa čak i zidni sat, samo su dio asortimana koji se nudi studentima kao trajna uspomena za tako željenu diplomu.

Kutija-uspomena-16x16x10-bijela-160-persona-diploma

Odradili smo prvu narudžbu koja nam je stigla u rekordnom roku, a kako je narudžba bila zapakirana to vam nećemo otkriti, uvjerite se sami. Jedino što ćemo vam otkriti je to da smo pri prvom kontaktu s našom narudžbom odmah osjetili da iz nje zrači ljubav i volja onoga tko je ovo radio.

d

Kako je „Poklon dobra ideja“ stalni trgovac-partner u cashback programu, koji je od nedavno i novi x-ica loyalty program, svakom kupovinom preko aplikacije cashback ostvarujete i povrat novca.

Više o ovom trgovcu pročitajte na web shopu i facebook stranici.

Komentari