Muzej čokolade otvara svoja vrata studentima

Piše
x-ica tim

svibnja 20, 2020

Drage studentice i studenti, članovi portala x-ica.com, od 22. svibnja, našoj “obitelji x-ice” pridružuje se i Muzej čokolade u Zagrebu. Evo što vam nudi.

Muzeji čokolade popularni su po svijetu bez obzira na to ima li ili ne mjesto u kojem se nalaze neku tradiciju vezanu za čokoladu. Prvi takav muzej otvoren je prije par mjeseci i u Hrvatskoj, u Zagrebu, na adresi: Varšavska 5, a do sada ga je posjetilo preko 7000 ljudi.

IMG_4765

Muzej čokolade Zagreb tematski je park posvećen čokoladi, njenom povijesnom, geografskom i kulturološkom značaju. Kroz interaktivan pristup ljubazni domaćini povest će vas na put kroz vrijeme i prostor, podražavajući sva osjetila: vid, miris, dodir, sluh i naravno okus.

Muzej čokolade u Zagrebu – Novo sretno mjesto

Od 22. svibnja, Muzeju čokolade dodjeljujemo “titulu istinskog prijatelja studenata” pošto je omogućio studenticama i studentima, članovima našeg portala, vrlo atraktivnu cijenu ulaznica:

  • redovna cijena ulaznice je 60 kn, a za studente, s članskom iskaznicom portala x-ica.com, cijena ulaznice je 45 kn.

Svaka kupljena ulaznica uključuje kutiju s degustacijskim uzorcima čokolade.

Da bi ostvarili gore navedeni popust dovoljno je prilikom kupovine ulaznice predočiti svoju člansku iskaznicu i popust ostvarujete trenutno.

Ukoliko još niste registrirani na našem portalu, to možete napraviti bilo kada, potpuno besplatno.

IMG_4776

Ovim putem zahvaljujemo osoblju Muzeja čokolade što su u ovim teškim vremenima pokazali veliku socijalnu osjetljivost i omogućili vama studentima nesvakidašnju “čokoladnu avanturu” po vrlo povoljnoj i za studentski budžet prihvatljivoj cijeni.

Privremeno radno vrijeme Muzeja kroz tjedan je od 13:30 do 21:00 sat, a vikendom od 10:00 do 21:00. Zadnji ulaz u prostor Muzeja bit će moguć do 20:00 sati.

Muzej čokolade Zagreb ponovno s vama

Foto: x-ica

Komentari