Muzej čokolade otvara svoja vrata studentima

Piše
x-ica tim

svibnja 20, 2020

Drage studentice i studenti, članovi portala x-ica.com, od 22. svibnja, našoj “obitelji x-ice” pridružuje se i Muzej čokolade u Zagrebu. Evo što vam nudi.

Muzeji čokolade popularni su po svijetu bez obzira na to ima li ili ne mjesto u kojem se nalaze neku tradiciju vezanu za čokoladu. Prvi takav muzej otvoren je prije par mjeseci i u Hrvatskoj, u Zagrebu, na adresi: Varšavska 5, a do sada ga je posjetilo preko 7000 ljudi.

IMG_4765

Muzej čokolade Zagreb tematski je park posvećen čokoladi, njenom povijesnom, geografskom i kulturološkom značaju. Kroz interaktivan pristup ljubazni domaćini povest će vas na put kroz vrijeme i prostor, podražavajući sva osjetila: vid, miris, dodir, sluh i naravno okus.

Muzej čokolade u Zagrebu – Novo sretno mjesto

Od 22. svibnja, Muzeju čokolade dodjeljujemo “titulu istinskog prijatelja studenata” pošto je omogućio studenticama i studentima, članovima našeg portala, vrlo atraktivnu cijenu ulaznica:

  • redovna cijena ulaznice je 60 kn, a za studente, s članskom iskaznicom portala x-ica.com, cijena ulaznice je 45 kn.

Svaka kupljena ulaznica uključuje kutiju s degustacijskim uzorcima čokolade.

Da bi ostvarili gore navedeni popust dovoljno je prilikom kupovine ulaznice predočiti svoju člansku iskaznicu i popust ostvarujete trenutno.

Ukoliko još niste registrirani na našem portalu, to možete napraviti bilo kada, potpuno besplatno. Nakon što se registrirate, na kućnu adresu poslat ćemo vam vašu člansku iskaznicu.

IMG_4776

Ovim putem zahvaljujemo osoblju Muzeja čokolade što su u ovim teškim vremenima pokazali veliku socijalnu osjetljivost i omogućili vama studentima nesvakidašnju “čokoladnu avanturu” po vrlo povoljnoj i za studentski budžet prihvatljivoj cijeni.

Privremeno radno vrijeme Muzeja kroz tjedan je od 13:30 do 21:00 sat, a vikendom od 10:00 do 21:00. Zadnji ulaz u prostor Muzeja bit će moguć do 20:00 sati.

Muzej čokolade Zagreb ponovno s vama

Foto: x-ica

Komentari