USKORO NA NAŠEM PORTALU stalna rubrika dr. Sanje Toljan

Piše
Mateo Galić

Aug 29, 2018

USKORO NA NAŠEM PORTALU x-ica.com kreće stalna rubrika naše poznate stručnjakinje s dugogodišnjim iskustvom u rješavanju hormonskih poremećaja Dr. SANJE TOLJAN.

Drage studentice i studenti, veliko nam je zadovoljstvo najaviti suradnju našeg portala s Dr. Sanjom Toljan, voditeljicom zagrebačke poliklinike Orlando, stručnjakinjom s dugogodišnjim iskustvom u rješavanju hormonskih poremećaja, autoricom bestselera ‘Čudesna moć hormona’ i ‘Žene u hormonskoj ravnoteži’ koje je posvetila ključnim pitanjima ženskoga zdravlja koje i u 21. stoljeću prate brojne nedoumice, te istodobno objavila i knjigu pod naslovom ‘Muškarci u hormonskoj ravnoteži’.

Prvo izdanje oba priručnika prodano je u samo tjedan dana, pa je u knjižarama već drugo izdanje – što je očit znak da su hormoni top-tema za oba spola.

img_12_Easy-Resize.com (1)

Kada su hormoni u ravnoteži, osoba se osjeća vitalno i zdravo, ukratko, izgleda dobro.

No, kada to nije slučaj, kada se netko ne osjeća dobro u vlastitom tijelu, kada ga nešto sprječava uživati u životu, kada je stalno umoran, loše spava, deblja se… to su prvi znakovi upozorenja koje odašilje naše tijelo da su hormoni u neravnoteži.

Na pitanja o čudesnoj moći hormona, kako ih držati pod kontrolom, te kako riješiti zdrastvene probleme, na našem će portalu samo za vas, drage studentice i studenti, odgovarati zagrebačka liječnica Sanja Toljan, ravnateljica Poliklinike Orlando.

Komentari