Prvi studentski Safari duha Ane Bučević

Piše
x-ica tim

Aug 28, 2018

Drage studentice i studenti,  s velikim zadovoljstvom i neskrivenim uzbuđenjem danas na našem portalu najavljujemo prvi motivacijski video najbolje motivacijske govornice s ovih prostora Ane Bučević.

Lijepa je spoznaja da je Ana odabrala po prvi puta, upravo naš portal kao medij na kojem će ekskluzivno svojim znanjem i životnim iskustvom pomagati vama drage studentice i studenti, koji ste na početku svog životnog puta.

Video spotovi pod zajedničkim imenom Safari duha na YouTube kanalu, koje do danas broje preko 78 milijuna pregleda, trenutno su najgledaniji motivacijski kanal na ovim prostorima i relevantan dokaz kolikim je ljudima u ovim vremenima potreban netko poput Ane koja im može pomoći da svoj život promijene na bolje.

Na našu adresu: urednistvo@x-ica.com već pristiže na desetine pitanja iz cijele regije u kojima tražite savjete na koji se način, tijekom studija nositi s raznim životnim problemima, te kako zadržati motivaciju u tom, za sve vas, izazovnom i dinamičnom okruženju.

Možda se neki od tih odgovora nalaze već danas, u prvom Aninom motivacijskom videu ekskluzivno snimljenom za studentski portal br.1 u Hrvatskoj.

A, sada se opustite i uživajte

Komentari