Vrijedne šljokičaste, ljepljive i humane ruke

Piše
Nikolina Oršulić

Dec 11, 2015

Pridružili smo se jučer studentima koji su marljivo izrezivali, lijepili, ispisivali i “šljokičali” božićne čestitke humanitarnog karaktera. USKN Komuna organizirala je još jednu uspješnu radionicu kojoj slijedi humanitarni sajam.

U prostoriji Udruge studenata komunikologije i novinarstva – Komune jučer je održana radionica izrade čestitki koje će se prodavati na humanitarnom sajmu 15. i 16. prosinca od 10 do 17 sati.

Prostorija Komune bila je puna, studenti su svoju maštu uspješno prenosili na čestitke, a božićni duh zadovoljno se cerekao u kutu.

IMG_4977

Tijekom našeg kratkog i slatkog radnog druženja popričali smo s Magdalenom Bošnjak, tajnicom USKN Komuna koja nam je otkrila kako je nastao humanitarni sajam.

Sajam je nastao prije osam godina kada je tadašnji predsjednik USKN Komuna, Bogdan Blotnej, odlučio da će udruga novcem prikupljenim od sajma pomoći jednoj obitelji koja je u potrebi. Ove godine održat će se osmi tradicionalni humanitarni sajam studenata, a osim čestitki koje će biti po takvim cijenama da si ih studenti mogu priuštiti, na sajmu će se prodavati kolači koje naprave sami studenti i kuhano vino.

Pogledajte ove male rukotvorine studenata velikog srca.

Photo galerija (7 slika)

Magdalena nas je pričom o obitelji za koju će se skupljati novac dodatno potaknula da ne propustimo humanitarni sajam.

Dođite na humanitarni sajam 15. i 16. prosinca koji će se održati u predvorju knjižnice Hrvatskih studija, zabavite se i pomozite mladoj obitelji koja se našla u nezavidnoj situaciji.

Komentari