Prvo izdanje Alumni Basketa 3×3

Piše
Mateo Galić

Sep 16, 2020

Alumni Basket 3×3 prvo je akademsko natjecanje u košarci 3 na 3 koje povezuje generacija studenata.

Nastavak je to ideje, koju je pokrenuo UniSport Zg, međusobnog povezivanja raznih generacija studenata sportaša, baš kao što smo napravili i na Alumni Futsal Liga.

20. rujna dan je kada se obilježava međunarodni dan studentskog sporta, a upravo je taj datum odabran za prvo izdanje AlumniBasket3x3.

Prijave se vrše putem maila na sport@unizg.hr do petka, a u prijavi je potrebno navesti naziv ekipe te popis igrača koji će nastupati, kao i broj mobitela svih igrača, koji nam je potreban sukladno epidemiološkim preporukama za evidenciju svih natjecatelja.

Kotizacije nema.

Detaljne upute o načinu dolaska/ odlaska ekipe, poput mjerenja temperatura, mjesta za dezinfekciju i sličnih uputa, voditelji ekipa će dobiti na mail nakon prijave ekipe.

Više detalja možete vidjeti na stranici Alumni Basket 3×3, te poslati upite u inbox stranice ili na mail sport@unizg.hr.

Natjecanje se održava na Savi, gdje će se vanjsko igralište pretvoriti na vikend u hram za košarku 3 na 3.
Nažalost, s obzirom na epidemiološku situaciju, kao i na svim ostalim našim natjecanjima, gledatelji neće biti dozvoljeni, ali organizator će se potruditi s pravodobnim foto i video izvještavanjem prenijeti doživljaje prvog izdanja alumni basketa.

Komentari